ROPSKAUPPA.FI                              
tiistai, 23 helmikuu 2010 12:56

RoPSille kaksi uutta pelaajasopimusta

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Ykköseen valmistautuva Rovaniemen Palloseura on tehnyt kaksi uutta pelaajasopimusta. Viime kaudella Kakkosen ÅIFK:n riveissä pelannut Albin Granlund solmi odotetusti sopimuksen rovaniemeläisjoukkueen kanssa. Granlund, 20, on esiintynyt RoPSin testijaksolla harjoitusotteluissa vasempana laitapuolustajana. Aiemmin urallaan Granlund on pelannut pääasiassa puolustavana keskikenttämiehenä. Granlundin sopimus on vuoden mittainen.

- Testijaksoni meni mallikkaasti. Seura hoiti asiat hyvin ja olen tyytyväinen saatuani sopimuksen. Ykkösessä pelaaminen on selkeä askel eteenpäin urallani, Granlund kertoi. RoPS kiinnitti riveihinsä myös 20-vuotiaan maalivahdin Arto Vikmanin samoin vuoden mittaisella sopimuksella. Vikman on viimeksi edustanut Kakkosen Hyvinkään Palloseuraa. Vikman on RoPSin omia kasvatteja.

Nikupeteriä ei nähdä RoPS-paidassa

Tammikuun alusta asti RoPSin kanssa harjoitellutta ja vakuuttavasti harjoitusotteluissa esiintynyttä Tuomas Nikupeteriä ei nähdä RoPSissa tulevalla kaudella. Viime kaudella PS Kemiä edustanut Nikupeteri päätyi ratkaisuunsa pohdinnan jälkeen.
- Testijaksolla kokeilin miten kokopäivätyön ja jalkapalloilun Ykkösen tasolla voi yhdistää. Tulin siihen tulokseen, että molemmat osa-alueet kärsisivät liiaksi, FC Lynxin valmennuspäällikkönä ja urheiluopiston valmentajana toimiva Nikupeteri kertoi.
Nikupeterille päätös oli vaikea.
- RoPS on hoitanut asiat hyvin. Sopimustarjous oli sekä taloudellisilta että muilta ehdoiltaan hyvä. Päätös oli yksin minun ja todella vaikea. Sydän tahtoisi kentälle pelaamaan, mutta järki sanoi, että tuleva vuosi työelämän ja huippu-urheilun yhdistelmänä olisi liian raskas.
Nikupeteri kehui valmentaja John Allenia.
- Olin testijaksoni erinomaisessa valmennuksessa. Uskoisin, että olisin noussut jalkapalloilijana uudelle tasolle Allenin valmennuksessa. Ratkaisu oli siksikin erittäin vaikea.
Nikupeteri arvioi RoPSin taistelevan Ykkösen voitosta.

RoPS joutuu etsimään Nikupeterille korvaajan.

© 2010 RoPS

Luettu 1386 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309