torstai, 07 tammikuu 2010 23:08

RoPS aloitti harjoittelun

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Ykköseen pudonnut Rovaniemen Palloseura aloitti harjoittelun torstaina uuden päävalmentajan John Allenin johdolla. Rovaniemellä paukkui 35 asteen pakkanen, kun walesilainen veti ensimmäiset harjoitukset Ounashallissa, jossa sentään oli mukavasti lämmintä.

Allen tarttui innolla pilliin.
- Tätähän tässä on odoteltu jo pitkään.

RoPS ei ole vielä täydellä vahvuudella liikkeellä, mutta se ei harjoituksien tempoa haitannut. Sopimuspelaajista harjoituksissa olivat Janne Turpeenniemi ja Mika-Matti Maisonvaara. Maalivahti Mika Huuhtanen, Chanda Mwaba, Chileshe Chibwe ja Godfrey Chibanga liittyvät harjoitusvahvuuteen helmikuun alussa. Helmi-maaliskuun vaihteessa tulevat Stephen Kunda, Nchimunya Mweetwa, Christopher Musonda ja Jarno Tenkula.

RoPSin sambialaiset ovat harjoitelleet tiiviisti Zeddy Sailetin ohjauksessa Mweetwaa lukuun ottamatta, joka on treenannut Zescon joukkueen mukana.

RoPSin lähipäivien ja -viikkojen harjoituksissa käy taitojaan näyttämässä useita pelaajia. Esimerkiksi Mika Hänninen liittyy harjoitusvahvuuteen lähiaikoina saatuaan lääkäriltä luvan treenaamiseen vaikean loukkaantumisen jälkeen.

Torstain harjoitusvahvuus koostui Turpeenniemen ja Maisonvaaran lisäksi lähinnä juniori-ikäisistä pelaajista RoPSista, Lynxistä ja Rovaniemen Jalkapalloakatemiasta. Viime kaudella PS Kemiä edustanut kokenut Tuomas Nikupeteri oli mukana, samoin kuin FC Santa Clausin riveissä viime kaudella pelannut Santeri Viitasaari.

RoPS osallistuu Oulussa turnaukseen 6.-7. helmikuuta.

© 2010 RoPS

Luettu 1063 kertaa