ROPSKAUPPA.FI                              
lauantai, 02 tammikuu 2010 10:19

Mika Huuhtanen torjuu jatkossa palloja RoPSissa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Mika Huuhtanen torjuu palloja RoPSin piikkiin ensi kaudella. Mika Huuhtanen torjuu palloja RoPSin piikkiin ensi kaudella.

Rovaniemen Palloseura on tehnyt vuoden mittaisen sopimuksen maalivahti Mika Huuhtasen kanssa. Huuhtanen edusti viime kaudella Ykkösessä HJK:n reservijoukkuetta Klubi-04:ää, ja pelasi 24 ottelua helsinkiläisten veräjän suulla. Huuhtanen on 23-vuotias, ja 183 senttiä pitkä.

Huuhtanen on voittanut HJK:ssa A-nuorten Suomen mestaruudet vuosina 2004 ja 2005. Huuhtanen on kuulunut myös HJK:n liigarinkiin, mutta liigaotteluita miehen vyöllä ei vielä ole.

- Valmentaja John Allen on seurannut miestä pitempään, ja uskomme, että saimme todella urheilullisen ja varmaotteisen maalivahdin, RoPSin toimitusjohtaja Jouko Kiistala kertoo tyytyväisenä.

Huuhtanen tarttuu RoPSin tarjoamaan mahdollisuuteen innokkaasti.

- Olen jutellut RoPSiin siirtymisestä pitkään entisten RoPS-vahtien Ville Vàllenin ja Jani Vianderin kanssa. Heillä on ollut seurasta pelkästään hyvää sanottavaa, ja heidän suosituksillaan oli iso merkitys. Myös se vaikutti, että John Allen halusi minut joukkueeseensa, ja uskon olevani luottamuksen arvoinen.

Johtajuutta

Huuhtanen kertoo, että liiganousua tavoitteleva joukkue oli hänelle paras vaihtoehto.

- Tämä on askel eteenpäin urallani.

Huuhtanen tuo kaivattua johtajuutta RoPSin takalinjoille.

- Olen johtajatyyppiä ja äänekäs puolustuksen ohjaaja, oli minulla sitten nauha kädessäni tai ei.

Huuhtanen muuttaa Rovaniemelle helmikuun alussa.

Vikman kakkoseksi

RoPSin kakkos- ja maalivahtivalmentajan pestin ottaa hoitaakseen rovaniemeläisille tuttu entinen huippuvahti Matti Vikman. Vikman on toiminut valmennustehtävissä sekä RoPSissa että naapuriseura Lynxissä. Vikmanin toimenkuvaan kuuluu edustusjoukkueen valmentamisen lisäksi juniorijoukkueiden maalivahtivalmennus.

- On hienoa palata RoPSiin 60-vuotis juhlavuotena, Vikman kommentoi.

Vikman on keskustellut Allenin kanssa valmennuslinjauksista ja kaksikolla on "sävelet" selvillä.

- Yhteistyö toimii varmasti.

John Allen on parhaillaan matkoilla kotimaassaan Britanniassa ja aloittaa työt RoPSissa heti loppiaisen jälkeen 7.1.

Markku Saukko
© 2010 Lapin Kansa

Luettu 1966 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309