perjantai, 06 marraskuu 2009 16:51

John Allen RoPSin uusi valmentaja

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
John Allen esiintyi RoPS paidassa viimeksi kaudella 1998 John Allen esiintyi RoPS paidassa viimeksi kaudella 1998

Rovaniemen Palloseuran uusi valmentaja on John Allen. 44-vuotias walesilainen solmi RoPSin kanssa kaksivuotisen sopimuksen. RoPS hakee brittivalmentajan käsissä pikaista paluuta liigaan jo ensi kaudella.

Allen on tuttu kasvo rovaniemeläisille ja seuran taustahenkilöille. Allen pelasi RoPS-paidassa 90-luvulla kolmen kauden (1993-94 ja -98) aikana yhteensä 75 ottelua ja teki niissä 17 osumaa. Allen on pelannut veikkausliigaa ja sitä edeltänyttä SM-sarjaa vuosina 1987-99 yhteensä 282 ottelua (50 maalia) RoPSin ohella Mikkelin Palloilijoissa, Turun Palloseurassa, Myllykosken Pallossa ja Tampereen Palloveikoissa.
Rovaniemelle Allen siirtyy Turun Palloseuran organisaatiosta, missä hän on toiminut viimeiset kuusi vuotta lähinnä kakkosvalmentajan roolissa. Päättyneellä kaudella Allen valmensi TPS:n reservijoukkue ÅIFK:ta. Allen on neljäs brittivalmentaja Rovaniemellä. Häntä ennen RoPSia ovat luotsanneet Brian Doyle, Graham Williams ja Keith Armstrong.
Toimitusjohtaja Jouko Kiisalan mukaan RoPS neuvotteli Allen kanssa ensimmäisen kerran jo loppukesästä ja tahtotila sopimukseen oli molemminpuolinen. Ainoa mutka sopimuksen tiellä oli Kiistalan mukaan se, että Allenilla oli TPS-sopimusta vielä vuosi jäljellä, mutta sekin este on nyt neuvotteluissa purettu.
 
© 2009 RoPS
Luettu 1691 kertaa