ROPSKAUPPA.FI                              
sunnuntai, 18 lokakuu 2009 08:30

Puheenjohtaja: "Kiistalalle tarvitaan työkavereita"

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran puheenjohtaja Risto Niva tunnusti, että punainen lanka on ollut kadoksissa päättyneellä liigakaudella.

- Ei KuPS-protestin hylkääminen tätä kautta ratkaissut. Me hoidimme tilanteen tähän pisteeseen ihan itse valmentajasekoilulla, rankkareiden hukkaamisella ja muutamien pelin loppuhetkien lipsumisella. Vierasottelut olivat oma murheellinen lukunsa, Niva summasi.

Hän ei silti lähtenyt syyttämään joukkuetta, vaikka sitä hengettömäksi on arvioitukin. Epäonnistumisen taustat löytyvät valmennuspuolelta.

- Toimintapolitiikkaan pitää tehdä muutoksia. Meillä on liigaan liian kapea organisaatio. En syytä toimitusjohtaja Jouko Kiistalaa, vaan hänelle tarvitaan kavereita tekemään töitä. Toivon, että pystymme löytämään urheilupuolelle ihmisiä rakentamaan joukkuetta ja pistämään junioripuolta parempaan kuosiin.

Niva kuuluttaa kotimaisten pelaajien perään.

- Niitä on yksinkertaisesti pakko löytää joukkueeseen lisää.

- Yleisökin hylkää meidät ellei muutosta tule. Parasta olisi tietysti, että edustusjoukkue vahvistuisi seuran omista junioreista. KP

© 2009 Lapin Kansa

Luettu 1023 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309