lauantai, 26 syyskuu 2009 20:01

RoPS isännöi kovassa paikassa TPS:aa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Sunnuntain liigakierroksella pelataan kovilla panoksilla. Vähiten ei ole pelissä Rovaniemellä ottelussa RoPS-TPS. Kotijoukkue tarvitsisi ehdottomasti pisteitä säilyttääkseen mahdollisuutensa pelata liigaa myös ensi kaudella.

Vastaavasti vierasjoukkue tarvitsisi voiton pitääkseen mestaruushaaveensa elossa. Sarjataulukossa RoPS on karsijan paikalla vain pisteen JJK:n edellä. Kuivilla olevaan KuPSiin on matkaa kolme pistettä. Viimeisellä kierroksella RoPS kohtaa KuPSin.

RoPS korjasi kurssiaan keskiviikkona tasapelillä MYPA:aa vastaan. Voittokin oli lähellä, sillä kouvolalaisten tasoitus tuli RoPSin oman kardinaalimunauksen seurauksena. RoPS puolusti ottelussa tiiviisti ja eikä taisteluilmettä kentältä puuttunut.

- Keskiviikon ilmeellä on hyvä lähteä myös TPS:aa vastaan valmentaja Mika Lumijärvi sanoo.

RoPSin kokoonpano ei ole vielä selvillä, sillä nigerialaiskärki Anin pelaaminen selviää vasta sunnuntaina. Ani loukkasi nivusensa MYPA-pelin lämmittelyssä, ja joutui tulemaan vaihtoon jo ottelun alkuhetkillä.

RoPSin maalilla jatkaa kakkosveskari Kari-Pekka Syväjärvi, sillä liigan kurinpitovaliokunta lätkäisi maalivahti Kwonille kolme ottelua lisää pelikieltoa erotuomarin tönäisystä HJK-pelissä. Kwonin kausi on siis ohi, paitsi jos RoPS pääsee tai joutuu pelaamaan liigakarsintaa.

Ville Syväjärvi on akillesvaivaisena sivussa. Kwonin pelikiellon lisäksi muita pelikieltoja RoPSilla ei ole rasitteena.

- Pystyimme luomaan hyvin painetta MYPAn maalille, mutta tehottomuus maalipaikoissa vaivasi edelleen. TPS ei anna yhtä paljon tilaa, joten meiltä vaaditaan tehokkaampaa viimeistelyä, Lumijärvi painottaa.

© 2009 RoPS

Luettu 688 kertaa