ROPSKAUPPA.FI                              
lauantai, 26 syyskuu 2009 09:55

Kwon pelikiellossa sarjan loppuun

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran korealaismaalivahti Jung-Hyuk Kwon on sivussa joukkueen kolmesta viimeisestä jalkapalloliigan ottelusta.

Asia ratkesi perjantaina, kun Suomen Palloliiton kurinpitovaliokunta langetti Kwonille kolmen ottelun lisäpelikiellon HJK-RoPS-pelin ulosajoon johtaneista tapahtumista.

Kwon tönäisi tilanteessa erotuomari Petteri Karia rintaan, ja sai tempustaan suoran punaisen kortin. Kwon syyllistyi erotuomarin fyysisen koskemattomuuden loukkaamiseen, jota pidetään rangaistusmääräysten mukaan aina vakavana rikkomuksena. Korealainen on jo kärsinyt suorasta punaisesta kortista saamansa kahden pelin pelikiellon.

Kwon voi pelata vielä tällä kaudella RoPSin riveissä, mikäli joukkue sijoittuu liigan toiseksi viimeiseksi ja joutuu liigakarsintaan.

Tällä hetkellä RoPS on liigassa toiseksi viimeisenä pisteen edellä JJK:ta. Kauden kolmessa viimeisessä ottelussaan se kohtaa TPS:n, Hongan ja KuPS:n.

© 2009 Lapin Kansa

Luettu 1130 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309