lauantai, 22 elokuu 2009 13:52

RoPS lähes pakkovoiton edessä

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

RoPS kohtaa toisessa peräkkäisessä kotiottelussaan Vaasan Palloseuran. Voitottomien otteluiden putki katkesi viime sunnuntaina Hakan vieraillessa Susivoudilla. RoPSin tilanne sarjan häntäpäässä on tukala, sillä 15 pisteellään se on tasapisteissä JJK:n kanssa, mutta huonomman maalieron takia karsijan paikalla.

RoPSilla on myös edelleen sille niin valitettavan tuttuja kokoonpanohuolia. Christopher Musonda on pelikiellossa. Samoin White Simwanzan pelikielto jatkuu. Hän sai kahden ottelun pelikiellon, koska pelikielto on hänelle jo kolmas kauden aikana. Joonas Ikäläinen palaa sen sijaan palaa kokoonpanoon ja kohtaa entisen seuransa VPS:n. Eri asia kuitenkin on nähdäänkö Ikäläistä avauksessa, sillä puolustus pelasi vahvasti pitäen nollan Haka-pelissä. Jarno Tenkula on taas pelikunnossa ja hänet nähtäneen avauskokoonpanossa.

- Kyllä tässä mietittävää valmennusjohdolla riittää, joukkueenjohtaja Jorma Turpeenniemi kertoo.
- Särkymävara joukkueessa on olematon, eikä tässä pantaisi pahaksemme, vaikka joukkue vielä vahvistuisi.

VPS on ollut RoPSille vaikea vastus, sillä edellinen voitto on peräti vuodelta 2000.

RoPS on purkanut sopimuksen vähälle peliajalle jääneen brasilialaisen Jeferson Piresin kanssa. Brassi siirtyy oululaiseen Kakkosen kärkiseura FC OPA:oon.

Loppukesä ja syksy ovat RoPSin osalta jännittävää aikaa myös Keskuskentän remontin suhteen.
- Tekonurmi on valmis ja kenttäremontti vain juoksuratoja vaille valmis. Toivomme, että säät suosivat viimeistelytöitä, jolloin pääsisimme pelaamaan neljä viimeistä kotiotteluamme Keskuskentällä, toimitusjohtaja Jouko Kiistala sanoo.

© 2009 RoPS

 

Luettu 1011 kertaa