ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 14 elokuu 2009 21:50

RoPS kohtaa elintärkeässä ottelussa Hakan

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

RoPS on liigassa karsijan paikalla. Joukkueella on jäljellä kuusi kotiottelua, joissa sen on varmistettava sarjapaikkansa. Sunnuntaina Susivoudilla asettuu vastaan Haka, joka on sarjassa viidentenä, mutta tasaisessa kärjessä vain viisi pistettä piikkipaikalta.

RoPSin kokoonpano muuttuu otteluun voimakkaasti, sillä sekä Joonas Ikäläinen että White Simwanza ovat pelikiellossa. Jarno Tenkula on yllättäen sivussa, asia varmistui vasta torstai-iltana. Kova harjoittelu on vetänyt miehen jumiin ja hän tarvitsee lepoa. Pitkän loukkaantumisen jälkeen harjoittelun aloitus oli liian kova. Chileshe Chibwen pelaaminen on epävarmaa, mutta toiveissa on, että sambialainen on pelikuntoinen.

Valmentajakaksikko Lumijärvi – Sailetilla onkin miettimistä kokoonpanon suhteen. Paljon toiveita on ladattu myös uuden hyökkääjä Anin harteille.
- Ani on osoittautunut harjoituksissa erinomaiseksi pelimieheksi, toivottavasti myös tosipeleissä hän on näyttöjensä mittainen, joukkueenjohtaja Jorma Turpeenniemi kertoo.

RoPS lähtee pelaamaan vahvuuksillaan ja pyrkii hyökkäämään aktiivisesti.
- Pelikiellot ja loukkaantumiset haittaavat jälleen, kunnon permanenttia ei ole vieläkään muodostunut, Turpeenniemi harmittelee.
RoPS on kuitenkin ollut kotikentällään vahva, eikä ole kertaakaan jäänyt kotonaan pahasti vastustajan jalkoihin.
- Erittäin luottavaisena otteluun lähdetään, Turpeenniemi vakuuttaa.

Haka on ollut RoPSille vaikea vastustaja kotonaankin, sillä viimeinen voitto on niinkin kaukaa kuin vuodelta 1996.

© 2009 RoPS

Luettu 939 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309