ROPSKAUPPA.FI                              
lauantai, 08 elokuu 2009 00:24

RoPS Ahvenanmaalle rikkomaan IFK:n kotitaikaa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

RoPS kohtaa sunnuntaina IFK Mariehamnin. Kymmenestä vieraspelistään vain pisteen kerännyt rovaniemeläisryhmä pyrkii korjaamaan kurssiaan. IFK ei ole vielä hävinnyt yhtään kotipeliään, mutta on toisaalta pelannut jo 11 tasapeliä.

RoPS matkaa pitkän reissun bussilla ja laivalla ja yöpyy Turussa. Rovaniemeläisten kokoonpano on nyt paras mahdollinen. Tosin uusi hyökkääjä Jeremiah Ani saapuu vasta tiistaina Rovaniemelle, eikä ole mukana ”Saarella”. Christopher Musondaa huudeltiin pelikieltoon Inter-ottelun jälkeen, mutta liigan kirjanpidossa oli virhe. Musondalla on tilillään vasta kolme varoitusta, ja hän voi pelata. Myös Jarno Tenkula on kunnossa, joten Mika Lumijärvellä on jopa vaihtoehto miettiessään kokoonpanoa otteluun.
- Positiivinen ongelma kerrankin. Nyt näyttää mahdolliselta pistää Echiabhi Okodugha meille ongelmia tuottaneelle vasemman pakin paikalle ja Ville Syväjärvi vapautuu keskikentän pohjalle Simwanzan kaveriksi, Lumijärvi kertoo.

- Vieraspelimme ovat olleet huonoja, joten siinä mielessä voimme lähteä vailla paineita peliin. Ei meiltä hirvetä odoteta, joten meillä on vain voitettavaa, hän jatkaa. Lumijärvi uskoo puolustuspelin tiivistyvän.
- Harjoituksissa on käyty asioita läpi, ja kun saamme jalkeille parhaat miehet, peli varmasti paranee.

Toukokuussa Rovaniemellä joukkueet tasasivat pisteet maalittomassa ottelussa. RoPS hukkasi pelissä yhden monista rangaistuspotkuistaan.
- Uskon tasaiseen peliin. IFK on erittäin hyvin organisoitunut ja fyysinen joukkue. Meidän on oltava ottelun alussa hereillä. Vaikka IFK:n sarjasijoitus on korkea, ei se ole tehnyt kuin kaksi maalia meitä enemmän, Lumijärvi pohdiskelee.

Jeremiah Ani saapuu tiistaina Rovaniemelle.
- Odotukset on miehen suhteen kovat. Uskon hänen olevan todellinen vahvistus.

Chanda Mwaba pelaa keskiviikkona Lontoossa Sambian A-maajoukkueessa Ghanaa vastaan.
- Olen iloinen Chandan puolesta. Hän on pelannut hyvin ja maajoukkuekutsu on hieno palkinto. Uskon Lontoon reissun antaman vielä lisää virtaa liigapeleihin.

© 2009 RoPS

Luettu 790 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309