ROPSKAUPPA.FI                              
lauantai, 01 elokuu 2009 01:58

RoPS Interin kimppuun

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Veikkausliigassa karsijan paikalle valahtanut RoPS kohtaa lauantaina Interin Turussa. Rovaniemeläisten vierassaldo näyttää yhtä vaivaista pistettä, mutta usko kurssin korjaantumiseen Turussa on joukkueen keskuudessa vahva.

- Lahti-tappio on nollattu, ja joukkueella on takana hyvä harjoitusviikko, joukkueenjohtaja Jorma Turpeenniemi kertoo.

RoPS joutuu Turun reissulle pahasti vajaamiehisenä. Janne Turpeenniemi on pelikiellossa, ja perjantaina selvisi, etteivät myöskään Ville Syväjärvi ja Mika-Matti Maisonvaara lähde reissuun mukaan. Syväjärvi on kuumeessa, ja Maisonvaara kärsii nivusvammasta. Puolustuspäässä nähdäänkin useita muutoksia poissaolojen takia. Todennäköisesti Echiabhi Okodugha ja Godfrey Chibanga ottavat laitapuolustajien paikat.
- Muutoksia tehdään nyt pakon edessä, Turpeenniemi jatkaa. Todennäköisesti Jarno Tenkula pääsee Turussa ensi kerran tosi toimiin tällä kaudella.

Poissaolojen takia toinen valmentajista, RoPS-ikoni Zeddy Saileti vetää taas pelikengät jalkaan.
- Zeddy nähtäneen avauksessa, Turpeenniemi arvioi.

RoPSin ongelmana ovat olleet hyökkäyksen tehottomuus ja koko joukkueen puolustuspeli. Omiin on tehty aivan liikaa maaleja.
- Näitä asioita on viikolla käyty treeneissä läpi, ja uskon, että tulosta alkaa tulla, Turpeenniemi kertoo toiveikkaana.
Turpeenniemen mukaan Inter on RoPSille kohtuullisen ”mukava” vastus.
- Inter pelaa eikä riko, ja sen tyyppiset joukkueet sopivat meille.
Kauden kotiavauksessa Inter vei pisteet Rovaniemeltä lukemin 0 – 2, mutta RoPSillakin oli hetkensä, sillä joukkue tuhri kaksi rangaistuspotkua.
Suomen Cupin ottelussa varamiehinen RoPS pelasi kelvollisesti, vaikka hävisikin Turussa.

RoPS lentää lauantaina Helsinkiin ja matkaa sieltä bussilla Turkuun. Joukkue palaa kotiin sunnuntaina aamupäivällä myös lentämällä.
- Olemme pyrkineet helpottamaan matkustamista, ja toivomme sen myös näkyvän kentällä, joukkueenjohtaja päättää.

© 2009 RoPS 

Luettu 796 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309