ROPSKAUPPA.FI                              
lauantai, 25 heinäkuu 2009 00:58

RoPS ja Lahti iskevät yhteen

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura kohtaa FC Lahden Veikkausliigaottelussa sunnuntaina Susivoudin kentällä. RoPS on esittänyt kotonaan hyviä otteita ja kaatoi viimeksi Jaron maalijuhlissa lukemin 5 – 3. Heikot vierasottelut ovat pitäneet rovaniemeläiset kuitenkin tiukasti putoamiskamppailussa.

Lahti järjesti itsensä komeasti jatkoon Euroopan liigan karsinnoissa ja kohtaa jo tulevalla viikolla maineikkaan belgialaisen Brüggen. Lahti tarvitsee myös liigapisteitä, ja joutuu otteluruuhkasta huolimatta satsaamaan tosissaan vaikeaan vierasotteluun Rovaniemellä. Vaikuttaako tuleva huippuottelu Belgiassa pelaajien asenteeseen, jää nähtäväksi?

RoPSin ja Lahden väliset historiatilastot ovat erikoiset. RoPS on voittanut Lahden liigassa vain kerran, vieraissa vuonna 2000. Kotikentällään RoPS ei voittoon ole vielä pystynyt, vaikka tasapelejä joukkueet ovat nuhjanneet melkoisen nipun.

Kotipeleihin RoPS lähtee voittamaan kenet tahansa.
- Joukkueen itseluottamus on korkealla, enkä epäile hetkeäkään, ettemmekö taistelisi voitosta, joukkueenjohtaja Jorma Turpeenniemi kertoo.
- Saisipa saman ilmeen vain jotenkin vieraspeleihinkin, hän jatkaa.

Turpeenniemen mukaan RoPS tulee pelaamaan aggressiivista prässipeliä ja pakottamaan Lahden puolustuskannalle. - Lahden nopeutta ja vastaiskuja on varottava. Samoin erikoistilanteissa he ovat vaarallisia.

RoPS lähtee otteluun lähes parhaalla miehistöllään. Nchimunya Mweetwa on jo kunnossa, mutta pelituntuman puute jarruttaa vielä maalitykin peliä. Jo harjoituskauden alussaloukkaantunut Jarno Tenkula on kuntoutunut ja hänet saatetaan nähdä jo vaihtopenkillä. Ville Syväjärvi palaa pelikiellosta avauskokoonpanoon.

© 2009 RoPS

Luettu 1514 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309