ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 24 heinäkuu 2009 13:07

RoPS kartoittaa uusia vahvistuksia kapeaan rinkiin

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
RoPSissa odotetaan pitkään loukkaantuneena olleen Nchimunya Mweetwan pelikunnon paranevan. RoPSissa odotetaan pitkään loukkaantuneena olleen Nchimunya Mweetwan pelikunnon paranevan.

Jalkapallon kansainvälinen siirtoikkuna avautuu elokuun 1. päivä. Sen jälkeen jalkapalloliigan joukkueilla on mahdollisuus vahvistaa rivejään kuukauden ajan.

Liigan tyvipäässä putoamistaistelussa rämpivä Rovaniemen Palloseura kartoittaa puheenjohtaja Risto Nivan mukaan parhaillaan mahdollisia vahvistuksia, mutta ei ole pakotettu ryntäämään siirtomarkkinoille.

- Rinki on kapea, eikä siinä ole juurikaan särkymävaraa. Puolustuksen laitoihin voisimme tarvita vahvistuksia, ja hyvä hyökkääjä kelpaisi, Niva pohtii.

RoPSin kanssa liigan hännillä tasapäisesti tappelevat KuPS ja JJK ovat jo ryhdistäneet omia rivejään merkittävillä hankinnoilla.

Se ei kuitenkaan huoleta rovaniemeläisseuran johtoa.

- Meillä on vielä kova määrä kotiotteluita tulossa. Sarjapaikka klaarataan, jos kotiottelut sujuvat vähänkin kuin tähän saakka, Niva uskoo.

Vastuuvalmentaja Mika Lumijärvi vahvistaisi ensisijaisesti joukkueen hyökkäysosastoa, vaikka omissa on kolissut kolmessa viime pelissä 10 kertaa.

- Puolustuspelaaminen on ollut koko joukkueen ongelma, eikä siitä oikein voi yksittäisiä pelaajia syyttää, Lumijärvi näkee.

20 maalia RoPSille 39 ottelussa pommittanut Nchimunya Mweetwa on hiljalleen palaillut kokoonpanoon mukaan, mutta on vielä kaukana parin kesän takaisesta iskustaan.

- Fyysisesti "Drogba" alkaa olemaan kunnossa, mutta pelituntuman puute näkyy vielä. Näilläkin pelaajilla pärjätään, etenkin jos "Drogba" pääsee kuntoon.

Koko kauden loukkaantumisten takia huilannut laitapelaaja/hyökkääjä Juuso Majava on Lumijärven arvion mukaan vielä ainakin 5-6 viikkoa peleistä.

Sen sijaan talven ensimmäisissä joukkueharjoituksissa takareitensä loukannut uusi hankinta Jarno Tenkula saattaa olla jo sunnuntain FC Lahti -pelin kokoonpanossa.

Pekka Pernu
© 2009 Lapin Kansa

Luettu 980 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309