ROPSKAUPPA.FI                              
tiistai, 07 heinäkuu 2009 14:23

RoPS varamiehisenä Turkuun

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura lähtee pelikieltojen ja loukkaantumisten vuoksi varsin varamiehisellä joukkueella Turkuun Suomen cupin 6. kieroksen otteluun FC Interiä vastaan. Liigajoukkueiden taisto alkaa keskiviikkona klo 18.30. Cup-kierroksella kohtaavat liigajoukkueista myös MyPa-KuPS ja TamU-Jaro.

Rovaniemeläisten vahvuudesta ovat sivussa pelikiellossa olevat maalivahti Kwon ja sunnuntain KuPS-ottelussa kahden varoituksen myötä kentältä poistettu Chanda Mwaba. Loukkaantumisten vuoksi Turun reissun jättävät väliin varmuudella Chileshe Chibwe (alavatsavamma) ja Zeddy Saileti (sormi). Jefferson Piresin pelaamimen on sekin hyvin epävarmaa, mutta tilanne tarkistetaan tiistai-iltana harjoitusten jälkeen. Pitkäaikaispotilaista Jarno Tenkula pystyy aloittamaan lähiviikkoina harjoittelun, mutta pelikunnossa hän on aikaisintaan elokuussa.

- Hyvä uutinen on, että saamme Nchimunya Mweetwan mukaan ja hän aloittanee kärkimiehen tontilla. Mweetwan pitää saada peliminuutteja alle, jotta hän pääsisi entiseen maalivireeseensä, sanoo joukkueenjohtaja Jorma Turpeenniemi.

Muilta osin RoPS lähtee entisellä ja tutulla miehityksellä cupin taistoon. A-nuorista ryhmään on nostettu Jerry Björkberg, joka oli jo edellisellä Kuopion reissulla mukana.

- Cupin ottelu tulee siinä mielessä hankalaan rakoon, että edessä on tärkeä sarjataisto sunnuntaina Jaroa vastaan. Vierasreissut ovat aina hankalia ja kuluttavia matkusteluineen, mutta ei auta valittaa. Cup on hyvä asia ja positiivisin mielin lähdemme Turkuun. Tosiasia on kuitenkin se, että sarjapelit ovat tällä hetkellä meille tärkein juttu. Sarja on vasta puolivälissä ja onneksi loppukausi on meillä kotipainotteinen. Sarjapaikasta taistelemme tiukasti, Turpeenniemi lupaa.

RoPS ja Inter ovat kohdanneet tällä kaudella jo kertaalleen Rovaniemellä. Inter haki toukokuun alussa napapiiriltä pisteet 2-0 voitolla ottelussa, missä RoPS tuhri kaksi rangaistuspotkua Inter-vahti Patrick Bantamoin torjuntoihin.

RoPS lähtee reissun päälle tiistai-iltana yöjunalla Tampereelle ja jatkaa siitä bussilla Turkuun. Paluumatka käy samaa reittiä.

© 2009 RoPS

Luettu 853 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309