ROPSKAUPPA.FI                              
lauantai, 09 touko 2009 20:19

RoPS iskee IFK:n kimppuun

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

RoPS kohtaa kauden toisessa kotiottelussaan IFK Mariehamnin äitienpäivänä Susivoudin nurmella. Ottelu on RoPSin kolmas. Joukkue on ainoana sarjassa ilman pisteitä, toki otteluitakin on takana vasta kaksi. Pistetili pitäisi saada auki ennen kolmen vierasottelun putkea.

Inter-ottelussa RoPSin peli kulki ajoittain mallikkaasti, ja kaksi hukattua rangaistuspotkua jätti jossittelulle sijaa. Vastustaja IFK on erittäin kovassa iskussa, ja on kärsinyt sarjassa vasta yhden tappion, senkin sarjajohtaja HJK:lle. ”Saarelaiset” ovat kaataneet mestari Interin, KuPSin ja pelanneet tasan Hongan kanssa. IFK hyvä kauden avaus on huomioitu, ja huhtikuun tähdistökenttään valittiin Paulus Arajuuri sekä Sasha Anttilainen. Valmentaja Pekka Lyyski valittiin kuukauden valmentajaksi.

Viime kaudella molemmat voittivat omat kotiottelunsa. Talven liigacupissa IFK haki pisteet Ounashallista.

Susivoudin kentän pinta on epätasainen, joten jalkapallon hienouksia ei tulla näkemään. Pikemminkin odotettavissa on kovaa taistelua ja fyysistä peliä. IFK on pelannut vahvaa fyysistä peliä, ja tuleekin heittämään kovan haasteen RoPSin taitavalle, muttei kovin voimakkaalle ryhmälle.

RoPSin valmentaja Valeri Bondarenko on jo nollannut torstain pettymyksen.
- Vaikka meillä on kaksi tappiota alla, niin olen silti positiivinen tulevan pelin suhteen. Pelasimme hyvin Interiä vastaan ja nyt pitää jatkaa samaan malliin. Tiettyjä asioita pitää parantaa, niin meillä on hyvät mahdollisuudet, Bondarenko kertoo.

Joukkueenjohtaja Jorma Turpeenniemi odottaa kovaa ja fyysistä peliä.
- Maarianhamina tulee varmasti todella kovalla ryminällä. Meidän on pyrittävä vastaamaan tähän omilla vahvuuksillamme. Helppoa peliä ei todellakaan ole tulossa.
Turpeenniemen mukaan Inter-peli antoi hyviä opetuksia.
- Tuhlasimme maalipaikkoja rangaistuspotkujen lisäksi. Maalitilanteet on hyödynnettävä tehokkaasti.
Joukkue on Turpeenniemen mukaan valmis taistoon.
- Pisteet eivät lähde ”Suskalta” helpolla.

© 2009 RoPS

Luettu 1302 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309