ROPSKAUPPA.FI                              
keskiviikko, 06 touko 2009 10:57

Majava ja Tenkula pitkään sivussa RoPSin vahvuudesta

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura jatkaa torstaina liigapelejään vahvasti afrikkalaisvoimin. Jarno Tenkula ja Juuso Majava pysyvät sitkeästi sairaslistalla, mutta onneksi viime kauden vakiopakki Janne Turpeenniemi on palaamassa kokoonpanoon.

Kapealla hyökkääjäkalustolla pelaava RoPS olisi kaivannut lupaavan Majavan palveluja, mutta maaottelureissulla Turkissa loka-marraskuun vaihteessa tullut alavatsavamma ei ole puolessa vuodessa parantunut.

Majavaa odottanee seuraavaksi leikkaus.

- Kaikki hoitokonstit on käytetty, mutta mikään ei ole auttanut. Seuraavaksi on edessä joku lääkärin toimenpide, joka joudutaan tekemään Etelä-Suomessa, tiesi RoPSin joukkueenjohtaja Jorma Turpeenniemi.

Majavan kohdalla on puhuttu ns. urheilijan tyrästä, jonka olemassaolo selviää vasta leikkauksessa.

Vamma on aiheuttanut jatkuvasti kipuja, joten harjoittelusta ei ole tullut mitään.

Laitahyökkääjäksi hankittu Jarno Tenkula loukkaantui heti ensimmäisissä RoPSin harjoituksissa helmikuussa. Takareidestä repesi jänteitä ja talvi on mennyt leikkauksen jälkeen kuntoutukseen.

- Kuntoutus jatkuu koko ajan ja Jarnoa voidaan odottaa joukkueen vahvuuteen vasta kesä-heinäkuussa, Turpeenniemi kertoi.

Janne Turpeenniemi on sairastellut käytännössä koko talven. Nyt on takana 10 päivän treeniputki, mikä on harvinaista lahjakkaalle puolustajalle.

- Eiköhän Janne ala olla valmis kokoonpanoon. Valmentaja päättää minkälaisella minuuttimäärällä aloitetaan.

RoPSilla kova jakso

RoPSin leirissä eletään toivossa, että tehohyökkääjä Nchimunya Mweetwa olisi parin viikon sisällä pelikunnossa.

- Mweetwa on juuri ollut fysioterapeutin tarkastuksessa ja palaa joukkueharjoituksiin. Nyt edetään kuitenkin huolellisesti, että hänestä olisi iloa enemmän kuin yhteen peliin.

- Seuraavaan neljään peliin hän tuskin osallistuu, Turpeenniemi totesi.

RoPSilla alkaa torstaina kova jakso, sillä joukkue pelaa 10 päivässä neljä ottelua. Inter ja IFK Mariehamn kohdataan kotona, JJK (14.5.) ja FC Haka (17.5.) vieraissa.

- Kaikkine matkustamisineen edessä on rankka rupeama. Jyväskylän pelin jälkeen emme palaa Rovaniemelle vaan valmistaudumme Hakan kohtaamiseen etelässä, Turpeenniemi kertoi. KP

© 2009 Lapin Kansa

Luettu 707 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309