ROPSKAUPPA.FI                              
tiistai, 05 touko 2009 12:01

Vain yksi kotiottelu Keskuskentällä?

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Keskuskentän remontointi alkoi maanantaina sadettajien poistamisella nurmen alta. Keskuskentän remontointi alkoi maanantaina sadettajien poistamisella nurmen alta.

Rovaniemen kaupungin ja Keskuskentän remontoinnista vastaavan urakoitsijan Destia Oy:n sopimuksessa remontin valmistumisen takarajaksi on asetettu syyskuun 30. päivä.

Jos aikataulussa pysytään, RoPS ehtisi pelata uusitulla Keskuskentällä koko kaudella vain yhden kotiottelun (KuPS 17. lokakuuta).

RoPS-leirissä varmasti toivotaan urakan etenevän sovittua aikataulua nopeammin, sillä joukkueella on varsinainen kotiotteluiden suma syyskuun lopussa, jolloin se pelaa kolme kotiottelua viikon sisään (TamU 20.9, MYPA 23.9, TPS 27.9).

Syyskuun lopulla myös valaistuksen puute nousee ongelmaksi Susivoudilla, mikäli liiga haluaa pitää kiinni otteluiden alkamisajoista (18.30).

Destian työpäällikkö Janne Poikajärvi kertoo aikataulun olevan realistinen, sillä siinä on huomioitu sääolosuhteiden vaikutus työn etenemiseen. Esimerkiksi tekonurmen asentaminen ja asennuspohjien viimeistely edellyttää otollisia olosuhteita.

Onko mahdollista, että RoPS voisi päästä pelaamaan syyskuun lopun kotiottelunsa Keskuskentällä?

- Mitä nopeammin työ saadaan puikkoihin, sen parempi. Edelliset kaksi kesää ovat olleet sateisia, joten henkseleitä on turha lähteä vielä tässä vaiheessa paukuttelemaan, Poikajärvi sanoo.

© 2009 Lapin Kansa

Luettu 524 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227