ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 06 maaliskuu 2009 15:48

RoPS viikoksi reissun päälle

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuralla on edessä kevään tärkein harjoitusjakso. Joukkue lähti perjataina puoliltä päivin viikoksi Etelä-Suomen kiertueelle, jonka aikana RoPS pelaa liigacupin jäljellä olevat vierasottelunsa. Vastaan asettuvat Tampere U lauantaina, FC Lahti tiistaina ja TPS perjantaina. Välipäivät RoPS harjoittelee tiiviisti, joten pelaajille reissu on fyysisesti raskas ja vaativa rypistys.

- Lahdessa (Kisapuisto) ja Turussa (Kupittaa) pääsemme jo ulkokentille, mikä on hieno juttu. Uskon, että pelityylimme sopii paremmin täysimittaiselle kentälle ja pelaajien vahvuudet pääsevät paremmin esille, arvelee joukkueenjohtaja Jorma Turpeenniemi. 

Tampere Unitedin RoPS kohtaa Seinäjoen Wallsport Areenalla lauantaina klo 17. Seinäjoen viime syksynä käyttöön otettu halli on saanut hyvät arviot pelialustastaan ja kokoakin hallissa on enemmän kuin RoPSille tutuksi tulleessa Ounashallissa.

- Ounashalli on harjoitteluun ihan sopiva, mutta jostain syystä pelit eivät sujuneet parhaalla mahdollisella tavalla pienessä hallissa. Tärkein tavoite etelän kiertueella onkin saada pelin osaset paremmin raiteilleen. Olemme vielä prosessin alkuvaiheissa ja pitkä polku on edessä. Harjoittelun ja pelaamisen kautta asiat saadaan kuntoon, Turpeenniemi uskoo.

- Kun viikko ollaan yhdessä, niin pelaajatkin oppivat tuntemaan toisensa peremmin, Turpeenniemi jatkaa.

RoPS pääsee etelän turneelle lähes täydellä vahvuudella, kun kakkosvalmentaja Zeddy Saileti saapui alkuviikosta Valeri Bondarenkon rinnalle. RoPS-ikoni on Turpeenniemen mukaan hyvässä pelikunnossa ja valmis myös kentälle, mikäli miehistöön tulee vajetta.

- Sitkeä flunssa-aalto on ollut kiusana, mutta alkaa onneksi jo hieman helpottaa. Joukkueesta jäävät kotiin vain jalkaleikkauksesta toipuva Jarno Tenkula ja Nchimunya Mweetwa.

- Mweetwan polvi kestää jo hyvin kevyempää harjoittelua, mutta pelaamisen suhteen on parempi olla tarkkana. Turha ottaa tässä vaiheessa kautta ylimääräisiä riskejä, Turpeenniemi sanoo.

- Jos flunssa-aalto ei hellitä ja pelaajista tulee pulaa, niin kotona on muutama juniori hälytysvalmiudessa, Turpeenniemi jatkaa.

© 2009 RoPS

Luettu 511 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309