ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 27 helmikuu 2009 17:04

Flunssa-aalto kiusaa RoPSia

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

RoPS lähtee hakemaan kauden avausvoittoa liigacupissa, vaikka flunssa-aalto ja loukkaantumiset ovatkin rovaniemeläisten kiusana. Miehistö lauantain otteluun Maarianhaminaa vastaan on vielä arvailujen varassa.

- Pientä flunssaa on ollut useammalla pelaajalla ja vaikea sanoa, ovatko he pelikuntoisia lauantaina. Tilanne tsekataan perjantain harjoitusten jälkeen, sanoo joukkueen huoltaja Hannu Vento.

Lauantain pelistä ovat varmuudella sivussa sambialaiset Nchimunya Mweetwa ja Chileshe Chibwe. Kaksikko parantelee edelleen polvivammojaan eikä valmennusjohto halua ottaa turhia riskejä. Jarno Tenkula ja Juuso Majava ovat myös edelleen sivussa. Janne Turpeenniemi on jo aloittanut kevyen harjoittelun sitkeän flunssan jälkeen, mutta pelaaminen lauantaina riippuu pitkälti muun joukkueen terveystilanteesta.

- Ville Syväjärvellä on krampin oireita pohkeessa, joten hänenkin tilanne on täysi kysymysmerkki, Vento sanoo. Todennäköisesti RoPS joutuu kauden kolmanteen liigacupin kotipeliin varsin pienellä ryhmällä, mikäli flunssa-aalto ei hellitä.

Maarianhamina on aloittanut mainiosti liigacupin pelit. Saarelaisilla on hyvät saumat taistella jopa lohkovoitosta, mikäli Napapiirin reissulta irtoaa pistelisää. MIFK on voittanut pelaamissaan otteluissaan Interin ja TPS:n 2-1 ja pelannut 3-3 -tasapelin FC Lahden kanssa.

RoPS esitti viimeksi Jyväskylää vastaan jo hieman valmiinpaa PELIÄ, kun piste- ja maalitilikin saatiin auki. Paljon on kuitenkin vielä työsarkaa ja pienen pelialustan hyödyntämisessä on opittavaa. Samoin erikoistilanteissa RoPSin on syytä petrata esityksiään.

RoPSin ja Maarianhaminan liigacupin ottelu alkaa Ounashallissa lauantaina klo 13.30. Loput liigacupin ottelunsa RoPS pelaa vieraissa viikon mittaisella Etelä-Suomen kiertueella. Reissu alkaa lauantaina 7.3. Seinäjoelta, missä vastaan asettuu TamU.

© 2009 RoPS

Luettu 635 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309