ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 12 joulukuu 2008 10:13

Uhkasakkovaatimus Kiistalalle aiheeton

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Jouko Kiistala Jouko Kiistala

Vähemmistövaltuutetun toimiston 5000 euron uhkasakkovaatimus Rovaniemen Palloseuran toimitusjohtajalle Jouko Kiistalalle on todettu aiheettomaksi.

Lomalta muutama päivä sitten palannut Kiistala yllättyi sakkopostista, sillä omasta mielestään hän oli hoitanut asian ajoissa. Vähemmistövaltuutettu vaati Kiistalalta selvitystä lokakuisesta lausunnosta Lapin Kansassa, jossa hän totesi ettei "RoPSissa pelaa ensi kaudella yhtään venäjää äidinkielenään puhuvaa pelaajaa".

- Soitin vähemmistövaltuutetun toimistoon ja ihmettelin postin kulkua. Lähetin asiasta vastauksen sähköpostilla 11. marraskuuta kun takarajaksi oli ilmoitettu 24.11. Toimistossa tutkittiin sähköposteja uudelleen ja todettiin, että vastaus tosiaan löytyy 11. marraskuuta lähetettynä. Sieltä pyydeltiin asiaa anteeksi, mutta minusta oli anteeksiantamatonta että asiaa puitiin julkisuudessa sakkovaatimuksineen täysin aiheetta, Kiistala kertoo.

Vastauksessaan vähemmistövaltuutetulle Kiistala toteaa, että lokakuinen lausunto oli siinä tilanteessa harkitsematon eikä se edusta seuran linjaa.

Kari Pyykkö
© Lapin Kansa

Luettu 553 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309