perjantai, 12 joulukuu 2008 10:13

Uhkasakkovaatimus Kiistalalle aiheeton

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Jouko Kiistala Jouko Kiistala

Vähemmistövaltuutetun toimiston 5000 euron uhkasakkovaatimus Rovaniemen Palloseuran toimitusjohtajalle Jouko Kiistalalle on todettu aiheettomaksi.

Lomalta muutama päivä sitten palannut Kiistala yllättyi sakkopostista, sillä omasta mielestään hän oli hoitanut asian ajoissa. Vähemmistövaltuutettu vaati Kiistalalta selvitystä lokakuisesta lausunnosta Lapin Kansassa, jossa hän totesi ettei "RoPSissa pelaa ensi kaudella yhtään venäjää äidinkielenään puhuvaa pelaajaa".

- Soitin vähemmistövaltuutetun toimistoon ja ihmettelin postin kulkua. Lähetin asiasta vastauksen sähköpostilla 11. marraskuuta kun takarajaksi oli ilmoitettu 24.11. Toimistossa tutkittiin sähköposteja uudelleen ja todettiin, että vastaus tosiaan löytyy 11. marraskuuta lähetettynä. Sieltä pyydeltiin asiaa anteeksi, mutta minusta oli anteeksiantamatonta että asiaa puitiin julkisuudessa sakkovaatimuksineen täysin aiheetta, Kiistala kertoo.

Vastauksessaan vähemmistövaltuutetulle Kiistala toteaa, että lokakuinen lausunto oli siinä tilanteessa harkitsematon eikä se edusta seuran linjaa.

Kari Pyykkö
© Lapin Kansa

Luettu 446 kertaa