Uutiset

Miehet

keskiviikko, 26 marraskuu 2008 10:30

RoPS liigacupissa kovempaan alkulohkoon

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura päätyi ainakin ennakolta kovempaan alkulohkoon jalkapallon Liigacupissa, jonka pelit alkavat tammikuun lopulla.

Ykköslohkossa seurana ovat tuore liigamestari ja liigacupin voittanut Inter Turku, liigassa pronssille yltänyt FC Lahti, Turun Palloseura, Tampere United, IFK Mariehamn sekä liigaan noussut JJK Jyväskylästä.

RoPS kohtaa kotiotteluissa IFK Mariehamnin, JJK:n sekä Inter Turun. Vieraskentillä vastassa ovat TamU, TPS ja FC Lahti.

Kakkoslohkossa pelaavat FC Honka, MyPa, FF Jaro, HJK, VPS ja FC Haka.

Lohkot arvottiin tiistaina liigahallituksen kokouksen yhteydessä. Alkulohkovaihe pelataan kahdessa seitsemän joukkueen lohkossa ja molemmista lohkoista neljä joukkuetta etenee jatkopeleihin.

Liigacupin ensimmäinen pelipäivä on 21. tammikuuta. Otteluohjelma valmistuu lopullisesti joulukuussa seurojen neuvoteltua ottelupäivistä. Kunkin seuran koti- ja vierasottelut arvottiin kuitenkin jo lohkoarvonnan yhteydessä.

RoPS joutui pelaamaan viime kauden kaikki liigacupin ottelunsa vieraissa Ounashallin olosuhteiden takia. Sen jälkeen puitteet ovat parantuneet oleellisesti, kun halliin saatiin keinonurmi ja uusi valaistus. RoPS on neuvotellut liigan suuntaan, että viime kauden "matkailuratkaisuun" ei nyt mennä. Kotipelit on tavoitteena pelata Ounashallissa.

Ounashallin ainoa miinus on pienehkö peliareena. KP

© 2008 Lapin Kansa

Luettu 826 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Miesten Ykköstä ja Naisten Kakkosta. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
  +358 405 388 325
  matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
  +358 505 990 309
  jari.nasman@rops.fi