ROPSKAUPPA.FI                              
keskiviikko, 29 lokakuu 2008 10:38

MyPa on Antti Uimaniemen uusi osoite

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Antti Uimaniemi Antti Uimaniemi

Rovaniemen Palloseuran riveissä kaikki tämän kauden Veikkausliigaottelut aloittanut puolustaja Antti Uimaniemi pelaa kaksi seuraavaa kautta Myllykosken Pallossa. Sopimus on ollut valmis jo jonkin aikaan, mutta se julkaistiin tiistaina.

Kaksi kautta RoPSissa pelannut Uimaniemi siirtyi aikoinaan Kemistä Rovaniemelle keskikenttäpelaajaksi, mutta päätyi nopeasti vasemman puolustajan tontille.

- Tänä syksynä piti miettiä tulevaisuutta ja päädyin tällaiseen ratkaisuun. MyPa:ssa näen hyvät mahdollisuudet kehittyä pelaajana, 22-vuotias Uimaniemi kertoo.

Uimaniemi on opiskellut Rovaniemellä liikunnanohjaajaksi.

- Opiskelu on nyt puolivälissä. Se on auki, pystynkö viemää opiskeluja eteenpäin Myllykosken suunnalta. Jalkapallo on nyt ykkösasia, joten opiskelut voivat olla jäissä jonkin aikaa.

Uimaniemi muuttaa Myllykoskelle marras-joulukuun vaihteessa. Harjoitukset alkavat päävalmentaja Janne Lindbergin johdolla joulukuun alussa.

Kari Pyykkö
© 2008 Lapin Kansa

Luettu 827 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309