ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 27 lokakuu 2008 11:21

Zeddy Sailetista (39) RoPSin maalitykki

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Zeddy Saileti nousi Kuopion maalillaan RoPSin tämän kauden ykköstykiksi. Zeddy Saileti nousi Kuopion maalillaan RoPSin tämän kauden ykköstykiksi.

Kuopion ja Rovaniemen Palloseurat pelasivat jalkapalloliigan viimeisen kierroksen ottelunsa ilman panoksia sunnuntaina. RoPS oli sen verran terävämpi Kuopion Keskuskentällä, että ansaitsi niukan 1-0 (0-0)-vierasvoittonsa.

Ratkaisumaalin ohjasi 39-vuotias Zeddy Saileti, kun 54 minuuttia oli pelattu. Juuso Majava rynnisti päätyyn ja lähetti sieltä hyvän keskityksen, josta Sailetin oli helppo siirtää pallo maaliin.

Sailetista tuli maalin myötä RoPSin tämän kauden maalitykki 6 osumallaan. Tehotilastossakin Saileti oli kauden ykkönen numeroin 6+3. RoPSin kakkosvalmentajaksi ensi kaudella siirtyvä Saileti on tehnyt Suomen pääsarjassa nyt 65 maalia.

KuPSillakin oli muutama tekopaikka, mutta viimeistely ontui. RoPSin maalilla kauden kolmannen ottelunsa torjunut Kari-Pekka Syväjärvi esitti toisella puoliajalla kaksi erinomaista torjuntaa, kun hän esti KuPSin Adrian Websterin ja Antti Hynysen maalintekoaikeet.

Ottelulla ei ollut kummallekaan joukkueelle mitään merkitystä. KuPSin joutuminen karsintaan sinetöityi jo aiemmin. RoPS puolestaan oli varmistanut liigapaikkansa kolme viikkoa sitten.

RoPSilla oli kokoonpanossa vain 13 pelaajaa. Heistäkin maalivahti Kalle Rönkkö oli selkävaivainen. STT-LK

© 2008 Lapin Kansa

Luettu 1122 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309