ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 24 lokakuu 2008 21:17

RoPS hakee hyvää päätöstä kaudelleen

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura päättää vaiherikkaan liigakautensa sunnuntaina vierasotteluun Kuopiossa. Tavoitteena on hakea Savon sydämestä hyvä peli ja tulos, joka jättää kaudesta mukavan maun suuhun.

- Voittopelistä jää varmasti kaikille hyvät fiilikset ja sitä lähdemme hakemaan. Muutamilla pelaajilla on lisäksi vielä näytettävää ensi kauden sopimuksia ajatellen, joten löysäilylinjalle ei missään nimessä lähdetä. Paras mahdollinen joukkue on liikkeellä. Poissa ovat vain polvivaiset Nchimunya Mweetwa ja Chileshe Chibwe, sanoo joukkueenjohtaja Jorma Turpeenniemi ja kumoaa vihjailut, että RoPS peluuttaisi Kuopiossa junioripitoista joukkuetta. RoPSin ulkomaalaisosasto lähtee kotimatkalleen vasta Kuopion reissun jälkeen alkuviikosta.

- Täysillä mennään loppuun asti. Olemme harjoitelleet viikon Ounashallissa ja totutelleet keinonurmeen, mikä Kuopiossa on pelialustana, Turpeenniemi vakuuttaa.

Janne Turpeenniemi palaa pelikiellosta puolustuslinjaan, mikä muovautuu Aleksandr Kulikin lähdön jälkeen hieman uuteen miehitykseen. Turpeenniemi ei lähtenyt vielä arvailemaan, kuka ottaa Kulikin paikan toisena topparina.

Edellisen Vaasa-pelin ympärillä vellonut uutiskiehunta ei ole vaikuttanut joukkueen mielialaan tai harjoitteluun millään lailla.

- Kävimme tapahtumat läpi heti maanantaina joukkuepalaverissä ja sen jälkeen asiaan ei ole palattu. Joukkueenjohto on hoitanut omaa rooliaan asian tiimoilta julkisuudessa ja me taas keskitymme joukkueena omaan tehtäväämme.

Turpeenniemi odottaa päätöspelistä iloista ja vapautunutta 90-minuuttista. Kuopiollakaan ei ole pisteiden suhteen paineita ja karsintapelejä odottellessa joukkue tuskin ottaa mitään tarpeettomia riskejä. Kesällä joukkueet kohtasivat Rovaniemellä tv-pelissä ja silloin RoPS esitti ehkäpä kauden parasta osaamistaan voittaen puhtaasti 4-0.

RoPS on yleensä yöpynyt pitkien bussimatkojen pelireissuillaan mutta Kuopioon joukkue starttaa varhain sunnuntaiaamuna. Paineeton ja sarjasijoitusten kannalta merkityksetön ottelu antaa tällaiseen järjestelyyn mahdollisuuden. Peli alkaa päätöskierroksen muiden otteluiden tapaan klo 16.

© 2008 RoPS

Luettu 850 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309