ROPSKAUPPA.FI                              
tiistai, 14 lokakuu 2008 23:23

Valeri Bondarenko jatkaa RoPSin peräsimessä

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura on päättänyt käyttää virolaisen Valeri Bondarenko sopimuksessa olleen vuoden option. Virolainen, vuonna 1953 syntynen valmentaja tuli RoPSin peräsimeen huhtikuussa virolaisen JK Trans Narvan päävalmentajan paikalta. RoPS joutui etsimään pikaisesti uuden valmentajan belgialaisen Tom Saintfietin saatua potkut juuri ennen Veikkausliigan alkua. Bondarenko täytti seuran asettamat tavoitteet ja RoPS varmisti sarjapaikkansa jo hyvissä ajoin ennen kauden loppua.

RoPSin toimitusjohtaja Jouko Kiistala näkee Bondarenkon jatkon tärkeänä joukkueen pitkäjänteisen kehittämisen kannalta.

- Valeri osoitti olevansa ammattimies ja hän pääsi nopeasti sinuiksi suomalaisen jalkapallon kanssa. Valeri on nyt päässyt hyvin sisälle joukkueeseen, joten jatkaminen on siksikin perusteltua. Hän otti joukkueen komentoonsa vaikeassa tilanteessa, joten ensi kausi on varmasti huomattavasti helpompi. Tästä lähtökohdasta voimme odottaa vielä aiempaa parempia tuloksia jatkossa, Kiistala kommentoi.

Mweetwalle viiden vuoden jatko ja muita sopimuksia työn alla

RoPS neuvottelee parhaillaan jatkosopimuksia nykyisille pelaajilleen ja etsii myös uusia vahvistuksia riveihinsä. Seura jatkoi loukkaantumisesta kärsineen tähtihyökkääjänsä Nchimunya Mweetwan sopimusta aina vuoteen 2013 asti. Mweetwa ampui viime kaudella Ykkösessä 17 maalia ja osui ennen loukkaantumistaan liigassakin kolmesti.

- Mweetwa osoitti ennen loukkaantumistaan olevansa huippuhyökkääjä myös liigassa ja hän on keskeinen osa tulevien vuosien joukkuetta. Olemme myös tiiviisti neuvotelleet jatkosta Titi Essomban kanssa, mutta sopimusta ei vielä ole syntynyt. Pitäisimme miehen erittäin mielellämme joukkueessa. Lisäksi jatkosta neuvotellaan useiden muiden nykyisten pelaajien kanssa. Myös uusia pelaajia on hankintalistalla, Kiistala jatkoi.

RoPS kohtaa kauden viimeisessä kotiottelussaan vaasalaisen kaimaseuransa sunnuntaina 19.10. Liigan päätöskierroksella RoPS kohtaa KuPSin vieraissa 26.10.

Markku Saukko
© 2008 RoPS

Luettu 585 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309