ROPSKAUPPA.FI                              
tiistai, 07 lokakuu 2008 10:03

RoPS-leiri helpottunut sarjapaikan varmistumisesta

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Vielä reilu viikko sitten, ennen HJK-ottelua, Rovaniemen Palloseura ja rovaniemeläinen jalkapalloyleisö elivät synkkiä aikoja. RoPS oli pelannut yhdeksän ottelua ilman voittoa ja valunut sarjan kärkipäästä putoamiskamppailuun. Seura- ja valmennusjohdon taktiset muutokset HJK-otteluun, ja joukkueen peli-ilon ja itseluottamuksen löytäminen muuttivat suunnan. HJK kaatui komeasti, ja Kotkassa otettu kauden ensimmäinen vierasvoitto varmisti Veikkausliigapaikan myös ensi kaudeksi.

RoPSin toimitusjohtaja Jouko Kiistala oli FC KooTeePee-ottelun jälkeen tyytyväinen mies.

- Kyllä nyt lopullisesti helpotti. Tietysti HJK-voitto jo vapautti tilannetta, ja luotin siihen, että lopuista peleistä tarvittavat pisteet tulee. Kuitenkin sarjapaikan varmistuminen jo nyt oli luonnollisesti iso asia, Kiistala totesi.

- Olemmekin nyt erikoisessa tilanteessa, kun joukkueen sarjapaikka on varma jo tässä vaiheessa. Viime kaudellakin roikuimme löysässä hirressä liigalisenssin takia pitkälle tämän vuoden puolelle. Nyt pääsemme rakentamaan ensi kauden joukkuetta kohtuullisen hyvissä ajoin. Esimerkiksi pelaajasopimusneuvotteluissa varmuus sarjapaikasta on iso asia, Kiistala jatkoi.

Joukkueenjohtaja Jorma Turpeenniemi on elänyt joukkueen mukana kauden ilot ja surut.

- Tunnelma on nyt mahtava ja vapautunut. Sarjapaikka varmistui määrätietoisen ja kovan työn tuloksena. Vaikka olimme ajoittain pahoissa vaikeuksissa, emme menettäneet uskoamme missään vaiheessa. Pojat juhlivat nyt tälle joukkueelle tyypillisesti, eli varsin rauhallisesti. Joukkue on koko ajan tiennyt kuuluvansa liigaan, kiitokset pojille, Turpeenniemi hehkutti tyytyväisenä.

RoPS kohtaa Vaasan Palloseuran kauden viimeisessä kotiottelussa 19.10.

Markku Saukko
© Lapin Kansa

Luettu 602 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309