maanantai, 08 syyskuu 2008 21:40

Daniel Bauerin kausi ohi

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran 25-vuotiaan saksalaisen Daniel Bauerin kausi on ohi. Keskikenttäpelaajan olkapäävamma vaatii leikkausta, ja mies matkusti maanantaina kotimaahansa operaatiota varten. Bauer ei ehdi toipua pelikuntoon tämän kauden aikana. Bauer ehti pelata RoPSin paidassa yhdeksän liigaottelua.

Saksalaisen edellinen seura oli Saksan kolmannen sarjatason Union Berlin. Bauer siirtyi RoPSiin talvikaudella ja mies esiintyikin vakuuttavasti keskikentällä Liigacupissa ja kauden ensimmäisissä Veikkausliigaotteluissa. Bauer kuitenkin loukkasi polvensa jo alkukaudesta, ja polvi jouduttiin leikkaamaan. Toipumisajan jälkeen mies ei löytänyt alkukauden tasoaan ja rikkoi epäonnekkaasti olkapäänsä pian kentille palattuaan.

Bauerin loukkaantuminen ei helpottanut RoPSin ennestään vaikeaa pelaajatilannetta. Toimitusjohtaja Jouko Kiistala oli luonnollisesti hieman pettynyt Bauerin epäonneen ja pitkään loukkaantumishistoriaan.
- Bauerin koko potentiaali jäi näyttämättä, sillä mies ei ollut RoPSissa olleessaan koskaan täysin kunnossa. Polvi oireili jo hallikaudella, vaikka hän pystyikin pelaamaan. Polvivaivat haittasivat harjoittelua ja pelaamista, eikä paras terä päässyt esiin. Etenkin polvileikkauksen jälkeen Daniel ei enää päässyt tasolleen. Jouko Kiistala ei usko saksalaisen palaavan enää tulevaisuudessakaan RoPSin paitaan.
- Tämä kausi on luonnollisesti ohi, enkä oikein usko, että hän jatkossakaan enää meillä pelaa, Kiistala totesi.

RoPS kohtaa sunnuntaina Turussa TPS:n ja lähtee katkaisemaan pitkää kuivaa kauttaan.

Markku Saukko
© 2008 RoPS

Luettu 378 kertaa