ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 29 elokuu 2008 21:48

Antti Peura RoPSista FC Santa Clausiin

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran 23-vuotias kärkipelaaja Antti Peura siirtyy Veikkausliigaseurasta Kolmosen Pohjoislohkon kärkijoukkueeseen FC Santa Clausiin. Rovaniemeläisryhmä johtaa lohkoaan ja tavoittelee sarjanousua Kakkoseen.

Antti Peura on pelannut RoPSin riveissä 38 liigaottelua, joissa hän on tehnyt 2 maalia. Ykkösessä Peura pelasi 38 ottelua ja osui maalipuiden väliin 12 kertaa. Peura on jäänyt tällä kaudella vähälle peliajalle ja käynyt liigaotteluissa kentällä lähinnä vaihtopelaajana kymmenessä ottelussa. Peura hakeekin peliaikaa ja uutta nostetta uralleen voimakkaasti nousuun satsaavasta Santasta. Siirtyminen sujui yhteisymmärryksessä RoPSin kanssa.

- Antti lähti meiltä hyvässä yhteisymmärryksessä. Tietenkin hieman jouduimme miettimään tilannetta, koska pelaajarinkimme on hyvin kapea. Päädyimme kuitenkin tähän ratkaisuun, jonka pelaaja itse halusi, joukkueenjohtaja Jorma Turpeenniemi totesi.

- Antti onnistuu varmasti Santassa, ja toivottavasti joukkue nousee Kakkoseen, jolloin Antti voi näyttää kykynsä ja mahdollisesti palata vielä myöhemmin korkeammalle tasolle, Turpeenniemi jatkoi.

FC Santa Clausin valmentaja, vuoden 1998 Veikkausliigan maalikuningas Matti Hiukka oli tyytyväinen.

- Antti Peuran siirtyminen meille on hieno asia. Tarvitsemme hänen kaltaistaan kärkimiestä, joka pystyy tekemään maaleja. Tietenkin meidän on ensin voitettava lohkomme, mutta tietysti Peura hankittiin jo mahdollista nousukarsintaakin ajatellen. Meillä on ollut muuhun pelaajamateriaaliin nähden hieman kapea hyökkääjäosasto, Hiukka kommentoi.

Markku Saukko
© 2008 RoPS 

Luettu 533 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309