ROPSKAUPPA.FI                              
torstai, 14 elokuu 2008 22:54

Poroparlamentti

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Petri Moilanen Petri Moilanen

"Pääpallot hukassa"

Mikä?
Su 10.8. RoPS – Honka 0-2 (0-1)

Poroisäntä:
Nimi: Pete Moilanen, ikä 27

Jalkapallotausta: Moilanen seuraa jalkapalloa aktiivisesti, vaikkei hänellä ole pelaajataustaa. ”Suhteeni jalkpalloon on vedonlyönnillisen urheilullinen. Pelattua tulee jonkin verran: vakiota, pitkäävetoa ja tulosvetoa. Nyt sain kokeiltavaksi Zeddy Sailetin vinkkaaman vakiorivin, katsotaan, miten käy!”

Pete Harmittelee, että ei ole ehtinyt käydä viime aikoina seuraamassa pelejä. ”Pikku-tyttöni Carla (2 v) on pitänyt iskän kotona katsomon sijasta. Pitäisiköhän otta tyttö mukaan seuraavaan peliin?”

Suosikkijoukkue maailmalta: RoPS on aina RoPS, ei löydy maailmalta parempaa jengiä!

Poroerottelu

Miten meni?: ”RoPS:n peli oli hermostunutta ja varovaista. Honka pelasi puolestaan hyvin ja tarkasti. RoPS:n maalivahti Pavlenko ei ole ollut oikein vakuuttavassa kunnossa. Paransi kyllä otteita loppua kohden. RoPS hävisi hyökkäyspään pääpallot selkeästi. Ei tainnut kuin yhteen pääpalloon osua oma kaveri, sekin meni ohi n. 7 metrin verran. Keskialue ja puolustuksen keskusta Hongalla ihan tukossa, sieltä ei läpi pääse. Hyökkääjät saavat juosta laidoilla aika yksinäisinä. Varamiehisenä ei oikein hyville jengeille pärjää."

Pelin ratkaisu: ”Zeddyn sijoittaminen toppariksi ei välttämättä ollut hyvä ratkaisu. Ei mene peli hyvin yksiin Kulikin kanssa.” Fiilispohjalta löytyy positiivista kerrottavaa. ”Ilma aivvan loistava ja lämmin. Aurinko häikäisi ehkä jopa liikaakin!” Pelin loppupuolella pallopojilla on homma vähän hakusessa ja ”Nure” joutuu odottamaan palloa tovin kulmalipulla: ”Hyvin oli RoPS:n pallopojat hoitaneet hommansa tähän asti. Tämäkin vielä!”, naureskelee Moilanen.

Sarvia ja papanoita

3 x Sarvet: Makkara on aina hyvää RoPS:n peleissä
2 x Papanat: Makkarajonon pituus aiheuttaa nälkää
1 x Sarvet: Yleisömäärä ja kesän paras sää

Poroparlamentissa yksi RoPS:n kotipelin katsoja analysoi ottelun ja pelaajat. Sarjan toimittaa Pasi Gynther

© 2008 Uusi Rovaniemi

Luettu 1253 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309