ROPSKAUPPA.FI                              
keskiviikko, 06 elokuu 2008 23:37

RoPS vahvisti maalivahtiosastoaan

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura vahvisti maalivahtiosastoaan tekemällä loppukauden mittaisen sopimuksen Kari-Pekka Syväjärven kanssa. Syväjärvi on aiemmin edustanut FC Lynxiä, joka pelaa parhaillaan Kolmosessa.

Viime kaudella Syväjärvi hankki kokemusta myös Kakkosdivisioonassa Lynxin riveissä. 20-vuotias Syväjärvi on tervetullut apu RoPSille, sillä ykkösmaalivahti Kalle Rönkön käsivamman toipumisaika on vielä avoin, ja joukkueella on ollut käytössään vain yksi maalivahti, Nickolay Pavlenko.

- Syväjärvi on nuori ja lupaava maalivahti. Nyt hänellä on hyvä tilaisuus antaa näyttöjä harjoituksissamme ja mahdollisesti pelata Veikkausliigaotteluita, RoPSin toimitusjohtaja Jouko Kiistala toteaa.

- Meille on aina iloinen asia, jos nuorilla pelaajillamme on mahdollisuus siirtyä korkeammalle tasolle ja kehittyä siellä edelleen. Haluamme näin osaltamme tukea rovaniemeläistä huippujalkapalloa, Lynxin edustusjoukkueen joukkueenjohtaja ja johtokunnan jäsen Tapio Koski toteaa. Syväjärvi on RoPSin mukana jo tulevan viikonlopun ottelussa Espoon Honkaa vastaan.

Markku Saukko
© 2008 RoPS

Luettu 697 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309