ROPSKAUPPA.FI                              
tiistai, 05 elokuu 2008 15:39

Kombe ei ehdi Honka-peliin

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran uusin hankinta, Sambian maajoukkuehyökkääjä Francis Kombe ei ehdi joukkueen ensi sunnuntain kotiotteluun FC Honkaa vastaan.

- Kombe saapuu Rovaniemelle näillä näkymin sunnuntaina, mutta Honka-pelissä häntä ei vielä nähdä, kertoo sambialaisen lentoasioita järjestellyt toimitusjohtaja Jouko Kiistala.

Kombe on parhaillaan kotonaan Sambiassa lepäämässä Afrikan maiden Cosafa-cupin turnauksesta. Lappia kohti 22-vuotias ja 184-senttinen maajoukkuehyökkääjä lähtee perjantaina. Komban debyytti RoPS-paidassa on aikaisintaan vierasottelussa Mypaa vastaan 17. elokuuta.

RoPS kohdannee kärkijoukkue Hongan näillä näkymin samalla miehistöllä, joka hävisi viimeksi Tampereella TamU:lle 0-5 -lukemin. Ainoa muutos on Chileshe Chibwen paluu miehistöön.

- Chibwe on kärsinyt nivusvaivoista, mutta mistään vakvavammasta ei onneksi ole kyse. Tampereen reissun hän oli sivussa lähinnä varatoimenpiteenä.

Halusimme säästellä miestä tuleviin koitoksiin, Kiistala sanoo.

RoPSilla olisi kovakin tarve alakerran miehistön vahvistamiseen, mutta ainakaan tiistaiaamun tilanteen mukaan joukkueeseen ei ole tulossa uusia pelaajia. Stephen Kunda on sivussa topparin tontilta seuraavat kaksi ottelua pelikiellon vuoksi ja maalivahti Kalle Rönkkö parantelee peukaloaan vielä muutaman viikon.

- Rönkön sormi kuvataan uudelleen ensi viikon alussa. Harjoittelemaan hän ei tällä hetkellä pysty. Yritämme kuumeisesti hankkia joukkueeseen toisen maalivahdin jo harjoitustekin takia, mutta mitään nimiä ei ole vielä kerrottavana, Kiistala jatkaa.

Nchimunya Mweetwa on polvileikkauksen jälkeen edelleen puolikuntoinen ja sambialaisen paluu miehistöön siirtyy edelleen.

Koesopimuksella joukkueessa ollut Irakklii Tsykoolia ei jatka enää rovaniemeläisten riveissä.

- Tyskoolia on kärsinyt koko kesän nivusvaivoista eikä ole pystynyt kunnolla edes harjoittelemaan. Hän on lähtenyt jo viime viikolla Rovaniemeltä kotimaahansa Ukrainaan, Kiistala kertoo. Tsykoolia pelasi RoPSissa vain kaksi ottelua.

© 2008 RoPS

Luettu 717 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227