ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 28 heinäkuu 2008 21:18

RoPS vahvistaa hyökkäystään Sambian maajoukkuemies Francis Kombella

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura on kärsinyt hyökkääjäongelmista maalitykki Nchimunya Mweetwan loukkaannuttua. Ongelmaan on löydetty ratkaisu tutusta suunnasta. Sambian pääsarjan maalintekijätilastoa johtavaa Francis Kombea odotetaan Rovaniemelle loppuviikosta.

Francis Kombe on 23-vuotias hyökkääjä, joka edustaa Sambian pääsarjan FC Power Dynamoa. Tällä kaudella mies on takonut 14 ottelussa 9 maalia. Kombe on edustanut Sambiaa poikamaajoukkueissa ja parhaillaan A-maajoukkueessa. A-maajoukkueessa hän on pelannut 16 ottelua, joissa on syntynyt 4 maalia.

Kombe edustaa parhaillaan maataan Etelä-Afrikan maiden COSAFA-Cupissa. Kombe matkustaa Rovaniemelle heti turnauksen päätyttyä. Sopimuksen yksityiskohdista on päästy sopimukseen ja sopimus on määrä allekirjoittaa miehen saavuttua napapiirille.

Markku Saukko
© 2008 RoPS

Luettu 685 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309