ROPSKAUPPA.FI                              
sunnuntai, 08 kesäkuu 2008 15:12

Farmille tasuri

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

RoPS Farmi ja OLS A pelasivat 1-1 tasapelin Kolmosen häntäpään ottelussa. Kohtaaminen oli junioripainotteinen. OLS on A-juniorijoukkue ja Farmin kokoonpano muodostui pääasiassa A- ja B-junioreista. Kotijoukkueelle kaivattu vahvistus oli edustusjoukkueen Antti Peura.

OLS oli joukkueista pelaavampi. Toisen puoliajan alussa Farmi pääsi OLS:n kulman jälkeen vastaiskuun, ja perjantaina edustusjoukkueen Cup-ottelussa debytoinut Jerry Björkberg viimeisteli johto-osuman.

Ottelun tuomarilinja oli erittäin tarkka. OLS:n kaksi ulosajoa auttoivat kotijoukkuetta. Farmi kuitenkin pelasi passiivisesti ja antoi aloitteen OLS:lle.

Lopun OLS:n painostus tuotti tulosta, kun Juho Tapio puski tasoituksen. Ottelun paras pelaaja oli OLS:n Juha Seppälä.

Farmin valmentaja Matti Helin oli pettynyt kahden miehen ylivoimalla hukattuun voittoon: - OLS oli selvästi taitavampi joukkue. Me olimme passiivisia ja varovaisia.

© 2008 Lapin Kansa

Luettu 762 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227