ROPSKAUPPA.FI                              
lauantai, 31 touko 2008 03:53

Mweetwan toipumisaika vielä avoin

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

RoPSin sambialaiskärki Nchimunya Mweetwan TPS-ottelussa loukkaantunut polvi vaatii tarkempia tutkimuksia. Polvi on magneettikuvattu, ja jatkotoimenpiteistä päätetään maanantaina.

Lääkäri ei sulje pois mahdollisuutta, että polvi joudutaan operoimaan. Kuitenkin on edelleen myös mahdollista, että vamma hoituu kuntoutuksella. Jatkotoimenpiteistä riippuu luonnollisesti myös toipumisajan pituus. Mweetwa on erittäin tärkeä pelaaja RoPSille. ”Drogba” viimeisteli viime kaudella Ykkösessä 17 maalia ja on osunut Veikkausliigassa jo kolme kertaa. Lisäksi hänen roolinsa koko joukkueen hyökkäyspelissä on keskeinen.

RoPSin muiden pelaajien loukkaantumishuolet ovat näillä näkymin ohi EM-kisatauon jälkeen. Philip Edeipo on jo aloittanut harjoittelun, ja jos mitään yllätyksiä ei satu, mies on mukana liigan taas jatkuessa. Daniel Bauerin polven operointi onnistui hyvin, ja myös hän palaa kentille. Irakklii Tsykoolia parantelee edelleen nivusvammaansa, mutta toipumisennuste on myös hänen osaltaan hyvä.

Markku Saukko
© 2008 RoPS 

Luettu 500 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309