Uutiset

Miehet

maanantai, 26 touko 2008 11:07

RoPS Farmi kärsii pelaajapulaa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Joona Kortelainen (oik.) teki RoPSin farmin ainoan maalin HauPaa vastaan. Haukiputaan maalia vartioi Timo Havana. Joona Kortelainen (oik.) teki RoPSin farmin ainoan maalin HauPaa vastaan. Haukiputaan maalia vartioi Timo Havana.

Rovaniemen Palloseuran Farmi pelasi pelaajamateriaaliinsa nähden hyvän ottelun vaikka vieraana käynyt Haukiputaan Pallo pisteet veikin maalein 2-1 (0-1) Kolmosen jalkapallokierroksella.

RoPSin edustusjoukkueen tiukka pelaajatilanne näkyy selvästi myös Farmin pelaajalistoilla, sillä joukkue joutui selviämään koko 90 minuuttisen sillä materiaalilla joka avaukseen asteli.

- Ihan mallikas esitys tällä miehistöllä.

-Ihan ei koko ottelua jaksettu.

- Annettiin HauPan painostaa ja yritettiin iskeä vastahyökkäyksillä.

-Se onnistuikin mukavasti, kertoi RoPSin valmentaja Matti Helin.

Avausmaalin tolpan kautta maalivahdin torjunnan jälkeen verkkoihin upottanut Joona Kortelainen oli loistopaikassa tekemässä myös 2-0 johtomaalia, mutta ihan vielä ei ollut aika julistaa Kortelaista ottelun sankariksi.

- Heti kun saadaan vain edustuksen miehet terveeksi niin myös meillä on eri tilanne, näki Helin joukkueen lähitulevaisuuden. MP

© 2008 Lapin Kansa

Luettu 1304 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Miesten Ykköstä ja Naisten Kakkosta. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
  +358 405 388 325
  matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
  +358 505 990 309
  jari.nasman@rops.fi