ROPSKAUPPA.FI                              
torstai, 22 touko 2008 11:54

Poroparlamentti

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Poroisäntä Tapio Ylipaavalniemi, kainalossaan poika Elmeri 9 v Poroisäntä Tapio Ylipaavalniemi, kainalossaan poika Elmeri 9 v

”Titi on merkattu mies”

Mikä?
su 18.5. RoPs-MIFK 3-1 (0-1)

Poroisantä
Nimi Tapio Ylipaavalniemi
Jalkapallotausta: Tapio paljastuu yhdeksi RoPS Pojat D15 joukkueen nelihenkisen valmennustiimin jäseneksi. Tiimiä johtaa Mari Saatsi. Tapion poika Santeri pelaa joukkueessa ja nuorempi poika Elmeri, 9 v. pelaa myös jalkapalloa. Tapio sanoo, että perheen sydän sykkii jalkapallolle.

Poroerottelu
Miten meni?

Ottelun alku oli nihkeän rauhaton. Pallo ei pysynyt maassa, eikä ollut siten pelattavissa. Kaaripallot keskelle eivät toimineet, analysoi Ylipaavalniemi. Liekö muutaman runkopelaajan (Saileti ja Bauer) puuttuminen näkynyt poikien otteissa? Tästä matsista olisi hyvin tärkeä saada pisteet sarjaa ajatellen, keskikasti on niin tiukassa nipussa, kuvailee Tapio Veikkausliigan sarjatilannetta vielä toisen puoliajan alussa. Ensimmäinen kotijoukkueen maali rauhoitti pelin kotijoukkueen osalta ja ote siirtyi selkeästi RoPS:lle. Titi on selkeästi merkattu mies! Ottavat hänet kahdella miehellä, tarkasti peliä silmäilevä Ylipaavalniemi toteaa.

Pelin ratkaisu

Pelin vyörytys etenkin oikealta laidalta Uimiksen kautta tuotti hienon hedelmän. Lisäksi turha jännitys on pelaamisesta poissa. Jos sitä (jännitystä) pelien alussa vähän on, niin pojat ovat oppineet sen hävittämään pelin edetessä, pohtii poroisäntä.

Pelin kohokohta

Usko omiin asioihin. Joukkue tekee järjestelmällisesti niitä asioita mitä on pyydetty tekemään. Fiilispuolesta Tapio pitää myös. -Tällaisessa koleudessa tällainen määrä ihmisiä. Kun lämpimät kelit tulee, niin tulee myös porukkaa, hän kertoo.

Sarvia ja papanoita
3. Sarvea: Pallovarma uusi ilmestys Irakklii Tsykoliia. Hyvää peruspeliä. Kaveri ei jännittänyt ensiesiintymistä ollenkaan.
2. Sarvea: Mika Nurmela. Valtava työmäärä ympäri kentän. Selkeä johtaja.
1. Sarvi: Janne Turpeenniemi. Oman kaupungin poika on loistava esimerkki alueen kaikille junioreille siitä, miten kova työ palkitaan.

1 papana: …tuomarikin on vain ihminen…

Poroparlamentissa yksi RoPS:n kotipelin katsoja analysoi ottelun ja pelaajat. Sarjan toimittaa Pasi Gynther.

Julkaisu 21.5. Uusi Rovaniemi 

Luettu 1634 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309