ROPSKAUPPA.FI                              
keskiviikko, 21 touko 2008 18:15

Kunda ja Saileti palaavat vahvuuteen

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

RoPSin terveystilanne helpottaa hieman torstain tärkeään Veikkausliigan otteluun Turun Palloseuraa vastaan. RoPS saa sairastuvalta toppari Stephen Kundan ja hyökkääjä Zeddy Sailetin vahvuuteen. Molemmat olivat sivussa sunnuntain voitollisesta Maarianhamina-pelistä.

- Juha Majavan jalka on vielä pieni kysymysmerkki. Hänellä on kipuja lonkan koukistajassa. Sama vaiva, mikä oli kiusana jo talven harjoittelukaudella. Keskiviikon treenit kertovat jalan kunnosta jo enemmän, sanoo huoltaja Hannu Vento.

Pitkäaikaispotilaista Philip Edeipon odotetaan palaavan harjoitteluvahvuuteen lähipäivinä, mutta torstain ja ensi maanantain ottelut tulevat vastaan Edeipon kannalta liian nopeasti. Daniel Bauerin polvi on operoitu Saksassa ja hän palannee harjoittelurinkiin vasta kesäkuun puolella.

RoPS lähtee edelleen haastajan asemista turkulaisia vastaan. Siitäkin huolimatta, että RoPS ei ole kärsinyt liigassa tappioita sitten avauskierroksen ja että Tepsillä on useita tärkeitä avainpelaajia edelleen loukkaantuneiden listalla. Sunnuntain puhdas 4-0 -voitto Jarosta kertoo, että Tepsin vaihtopenkiltä ja omista junioreista löytyy tarvittaessa ratkaisijoita ja täysiverisiä liigapelaajia.

Lisämausteita otteluun tuo Turun valmentajakaksikko, joilla molemmilla on kytköksiä Rovaniemelle. Martti "Masa" Kuusela palaa kotikonnuilleen ja saa varmasti lämpimän vastaanoton RoPSin fanitokalta. Kakkosvalmentaja John Allen pelasi 90-luvulla RoPSin sinipaidassa kolme kautta ja paukutteli 75 ottelussa komeasti 17 maalia.

TPS-pelin jälkeen RoPSilla on edessä vielä tiukka kahden pelin bussimatka ennen pitkää EM-taukoa. Joukkue lähtee sunnuntaina kohti Tamperetta ja jatkaa sieltä maanantaina liigapeliin Valkeakoskelle. Paluumatkalla RoPS pelaa tiistaina Suomen cupin ottelun Alavetelissä sikäläistä Kolmosen joukkuetta IF Myrania vastaan.

Joukkueet kohtasivat talvella liigacupissa ja sen pelin TPS kuittasi 1-0 -lukemin. Edellisen kerran Turun raitapaidat vierailivat Napapiirillä 2005 ja silloin joukkueet nuhjasivat maalittoman tasapelin.

RoPSin ja Tepsin liigataisto alkaa torstaina Keskuskentällä klo 18.30.

© 2008 RoPS

Luettu 481 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309