ROPSKAUPPA.FI                              
sunnuntai, 18 touko 2008 04:48

RoPSin sairaslista kasvoi Sailetilla

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Tiukka ottelutahti alkaa kantaa veroaan RoPSin, ja toki myös muiden liigajoukkueiden pelaajistostsa. RoPSin konkaripelaaja Zeddy Saileti on viimeisin tulokas RoPSin sairaslistalle. Saileti venäytti nivusensa torstaina Pietarsaaressa tuikattuaan juuri ennen loukkaantumistaan RoPSin 1-0 -johtomaalin. Sailetin maalilla RoPS nappasi 1-1 -tasapelin. Ottelu oli rovaniemeläisille jo neljäs perättäinen ilman tappiota.

- Sailetin nivusvamma ei ole ilmeisesti kovin pahaa luokkaa, mutta varmuuden vuoksi hän kuitenkin lepää sunnuntain pelin, sanoi huoltaja Hannu Vento lauantain aamuharjoitusten jälkeen.

- Ottelutahti on todella tiukka eikä pikkuvammoistakaan ehdi millään toipua.

Emme ota Sailetin suhteen mitään riskiä ja vaaranna samalla koko loppukautta. Onneksi Chileshe Chibwe palaa miehistöön, hän oli sivussa Pietarsaaren reissulta lievän nilkkavamman vuoksi, vahvistaa joukkueenjohtaja Jorma Turpeenniemi.

Sailetin ohella RoPSista ovat sivussa pitkäaikaispotilaat Daniel Bauer (polvi) ja Philip Edeipo (reisi).

Säätila on Napapiirillä kaikkea muuta kuin keväinen, joten Sailetin säästely on siinäkin mielessä täysin perusteltua. Lämpötilat ovat jämähtäneet muutaman plusasteen tienoille ja pohjoisvirtaus pitää sään todella kylmänä.

Sateet ovat pysytelleet toistaiseksi loitolla ja hyvä niin. Tässä kelissä kaikki sade tulee takuuvarmasti lumena maahan asti. Sunnuntai-illalle ennuste ei lupaa juurikaan lämpenevää, joten maarianhaminalaisia odottaa todella arktiset olosuhteet.

Myös MIFK kärsii loukkaantumisista ja lisää tuskaa tuli torstaina, kun ykkösvahti Willis Ochieng ajettiin kentältä punaisen kortin kera. Kenian maajoukkuemaalivahti on sivussa RoPS-pelin lisäksi myös myös ensi torstain KuPS-ottelusta.

RoPS ja MIFK ovat kohdanneet pääsarjassa vain kerran aikaisemmin kaudella 2005. Silloin molemmat voittivat kotiottelunsa 1-0.

RoPSin ja Maarianhaminan tiukka pistetaisto alkaa Keskuskentällä sunnuntaina klo 18.30.

© 2008 RoPS

Luettu 392 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227