ROPSKAUPPA.FI                              
torstai, 15 touko 2008 00:50

RoPS Pietarsaareen ilman Baueria

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura lähtee torstaina bussimatkalle Pietarsaareen ilman alkukauden luottopelaajaa Daniel Baueria. Saksalaisen polvesta on havaittu lievä kierukkavamma ja edessä on tähystyslaikkaus. Bauer on sivussa ainakin toukokuun pelit, minkä jälkeen sarjaohjelmassa on lähes viiden viikon tauko. Bauerin toipumisen kannalta EM-tauko tulee otolliseen aikaan.

- Bauer on pelannut kaksi edellistä peliä lievästi puolikuntoisena. Polvi on aristanut ja tarkemmat tutkimukset paljastivat kierukkavamman. Ikävä juttu, sillä Daniel on ollut joukkueen ehdotonta eliittiä, harmittelee joukkueenjohtaja Jorma Turpeenniemi.

- Todennäköisesti Chanda Mwaba nousee avausmiehistöön. Miten sitten pelipaikat ja ryhmitys muuttuvat, se ratkaistaan matkalla Pietarsaareen, Turpeenniemi jatkaa.

RoPS on treenannut alkuviikon lähinnä palautellen ja keskittyen niihin asioihin, mitkä valmennusjohdon mielestä kaipaavat eniten petraamista.

- Ottelutahti on niin tiukka, että kovin tehokkaisiin harjoituksiin ei ole mahdollisuuksia. Saarenkylän tekonurmi on edelleen harjoitusalustana ja siitä aiheutuu tietysti pieniä ongelmia, kun pelialusta on kuitenkin nurmi.

Onneksi pääsemme lauantaina Maarianhamina-pelin alla raviradan nurmelle, Turpeenniemi sanoo.

- Pieniä kolhuja on muitakin, mutta Baueria lukuunottamatta kaikki ovat matkassa Pietarsaaressa. Mweetwalla on ollut pieniä ongelmia jalkojensa kanssa johtuen kovasta harjoitusalustasta, mutta pystyy kuitenkin pelaamaan huomenna.

Turpeenniemi ennakoi ottelusta tasaista ja tarkkaa vääntöä, samalaista, mitä ovat olleet kauden aikaisemmatkin pelit.

- Sarja on jo osoittanut, että erot joukkueiden välillä ovat todella pienet.

Ottelu ratkeaa kahteen asiaan; maalintekotaitoon ja pieniin keskialueen virheisiin. Kumpi välttää jälkimmäisen asian ja on tarkempi maalin edessä, korjaa potin. Jaro haluaa varmasti kääntää kurssiaan kahden tappiopelin jälkeen, mutta kova pistenälkä on meilläkin, Turpeenniemi lupaa.

© 2008 RoPS

Luettu 974 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309