ROPSKAUPPA.FI                              
sunnuntai, 11 touko 2008 14:04

Farmi kärsi tappion Oulussa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Kolmosen kärjen ja häntäpään ero on tällä hetkellä kolmen maalin suuruinen. Sarjan kärkeen noussut Tervarit kukisti nollakerhossa vielä olevan Rovaniemen Palloseuran Farmin 3-0 (1-0).

Rovaniemeläisiä valmentanut Matti Helin myönsi Tervareiden olleen numeroiden verran parempi.

- Meillä on paljon B-junioreita sekä viime kauden B-junioreita joiden kehityskaari ei ole vielä Tervareiden miesten tasolla. Tervarit pystyi käyttämään avausjakson myötätuulen hyödykseen ja osasi pelata toisella puoliajalla vastatuuleen, kertoi Helin.

RoPS Farmilla oli mukana liigaringin pelaajista Juuso Majava, Mika Maisonvaara, Jukka Yrjänheikki sekä Juha-Pekka Inkeröinen. Yrjänheikki ja Inkeröinen ovat valtion harmaissa, joten harjoittelu ei ole ollut ihan normaalia.

Jerry Björkberg sai kaksi varoitusta ja sai luvan poistua kentältä ennen päätösvihellystä.

© 2008 Lapin Kansa

Luettu 953 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309