ROPSKAUPPA.FI                              
lauantai, 10 touko 2008 20:33

Mweetwan pelikunto ratkeaa sunnuntaina

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

RoPS pääsee sunnuntain kotiotteluun MyPaa vastaan lähes parhaalla miehistöllä. Ainoa kysymysmerkki on edellisen kotipelin TamUa vastaan kahdella maalillaan ratkaissut Nchimunya Mweetwa, joka sai melkoisen tällin polveensa edellisessä Honka-pelissä. Mitään vakavampaa vammaa ei tutkimussa löytynyt. Jalka kuitenkin aristaa ja lopullinen pelikunto varmistuu vasta sunnuntain aamutreeneissä. Lauantaina RoPS palautteli Honka-pelin ja matkustamisen rasituksia lepopäivällä.

- Daniel Bauer sai myös Honka-pelissä kolhuja jalkaansa, mutta hänen pelikuntonsa on vuorenvarmaa. Olemme myös positiivisella mielellä Mweetwan suhteen, mutta sunnuntain treenit sen lopulta kertovat, pääseekö hän mukaan vai ei, kertoo joukkueenjohtaja Jorma Turpeenniemi. Pitkäaikaispotilaista Philip Edeipo on sivussa ainakin toukokuun pelit.

- Ukrainasta viikolla saapunut puolustaja Irakklii Tsykoliia on ollut vasta yhden kerran harjoituksissa ja tuskin nousee vielä miehistöön. Valmentaja tekee kuitenkin lopulliset päätökset sunnuntain aamutreenin jälkeen.

Puolustuslinja on pelannut hyvin edelliset pelit, joten sen suhteen ei ole pakottavaa tarvetta muuttaa miehitystä, Turpeenniemi jatkaa.

Rovaniemen Keskuskenttä ei vielä viherrä, mutta vuodenaikaan nähden se on TamU-pelin jäljiltä yllättävänkin hyvässä kunnossa. Sunnuntaille on luvattu hieman viileämpiä, lähes nollaa lähentelevää keliä. Sekään ei Turpeenniemen mukaan haittaa, kunhan vain sade pysyy loitolla.

- Sade olisi tässä vaiheessa pahin vaihtoehto. Jos sataa, kenttä menee nopeasti mullalle ja sitten pelaaminen on jo vaikeampaa.

RoPSin ja MyPan pistetaisto alkaa Keskuskentällä sunnuntaina klo 18.30.

© 2008 RoPS

Luettu 490 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309