ROPSKAUPPA.FI                              
torstai, 08 touko 2008 11:03

RoPS Farmi avasi niukalla vierastappiolla

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Tornion Pallo 2 sai kunnian olla Rovaniemen Palloseura Farmin ensimmäinen vastustaja Haaparannan tekonurmella pelatussa Kolmosen ottelussa.

Torniolaiset olivat toipuneet avauskierroksen 5-1 tappiostaan FC Lynxille ja ottivat keskikentän hallinnan ansiosta 2-1 (1-1) työvoiton ropsilaisista. Voitto oli puolestaan torniolaisille sarjatason ensimmäinen.

- Helpotti melkoisesti. Nyt ei ollut Lynxin kaltaista miesmuuria vastassa ja peli kulki hienosti, kertoi TP-47:n valmentaja Kalle Huusko tyytyväisenä. Erityisen tyytyväinen Huusko oli pelin hallintaan.

Ottelun ratkaisu nähtiin 65. minuutilla, kun Ville Pekkanen upotti komeasti saksipotkulla 2-1 voittomaalin.

- Juho-Teppo Berg (1-1 tasoitus) ja velipoika Jussi-Esko Berg pelasivat hienon ottelun, kuten Aleksi Räihäkin joka syötti tasoitusmaalin. Ykkösjoukkueesta oli pelaajia, kuten avausottelussakin, kertoi Huusko.

RoPSin maaliin viimeisteli Mika-Matti Maisonvaara, joka on ollut liigajoukkueen ringissä talven ajan. Vieraista erottui myös Jerry Björkberg. RoPS oli liikkeellä nuorin voimin, sillä Jouni Seppälä ja Juha Eteläinen olivat ainoat yli 20-vuotiaat pelaajat. MP/KP

© 2008 Lapin Kansa

Luettu 881 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309