torstai, 08 touko 2008 11:03

RoPS Farmi avasi niukalla vierastappiolla

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Tornion Pallo 2 sai kunnian olla Rovaniemen Palloseura Farmin ensimmäinen vastustaja Haaparannan tekonurmella pelatussa Kolmosen ottelussa.

Torniolaiset olivat toipuneet avauskierroksen 5-1 tappiostaan FC Lynxille ja ottivat keskikentän hallinnan ansiosta 2-1 (1-1) työvoiton ropsilaisista. Voitto oli puolestaan torniolaisille sarjatason ensimmäinen.

- Helpotti melkoisesti. Nyt ei ollut Lynxin kaltaista miesmuuria vastassa ja peli kulki hienosti, kertoi TP-47:n valmentaja Kalle Huusko tyytyväisenä. Erityisen tyytyväinen Huusko oli pelin hallintaan.

Ottelun ratkaisu nähtiin 65. minuutilla, kun Ville Pekkanen upotti komeasti saksipotkulla 2-1 voittomaalin.

- Juho-Teppo Berg (1-1 tasoitus) ja velipoika Jussi-Esko Berg pelasivat hienon ottelun, kuten Aleksi Räihäkin joka syötti tasoitusmaalin. Ykkösjoukkueesta oli pelaajia, kuten avausottelussakin, kertoi Huusko.

RoPSin maaliin viimeisteli Mika-Matti Maisonvaara, joka on ollut liigajoukkueen ringissä talven ajan. Vieraista erottui myös Jerry Björkberg. RoPS oli liikkeellä nuorin voimin, sillä Jouni Seppälä ja Juha Eteläinen olivat ainoat yli 20-vuotiaat pelaajat. MP/KP

© 2008 Lapin Kansa

Luettu 701 kertaa