ROPSKAUPPA.FI                              
sunnuntai, 27 huhtikuu 2008 21:04

RoPS täydessä iskussa Turkuun

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

RoPS-bussiin nousi lauantaiaamuna täysi joukkueellinen iloisia pelimiehiä.

- Kaikki pelaajat ovat matkassa. Muutama pelaaja on parannellut pikkutällejään viikolla, mutta ne eivät ole niin pahoja, että estäisivät pelaamisen. Valmentajan kannalta tilanne on tietysti paras mahdollinen, sanoo kakkosvalmentaja Matti Helin.

RoPS lähti pitkälle bussimatkalle Turkuun jo aamupäivällä.

- Ajamme suoraan Turkuun, mitä nyt pari ruokailutaukoa on välillä.

Matkustamaan tämä porukka on jo tottunut enkä usko, että bussimatka painaa enää jäsenissä sunnuntai-iltana, kun tuomari puhaltaa pilliin. Viimeistään sunnuntain aamupäivän kevyessä harjoittelussa matkan rasitukset tippuvat kyydistä, Helin sanoo.

Helinin mielestä avausottelussa on aina omat pienet jännityspaikat, vaikka matkassa olisi kuinka kokeneita pelimiehiä.

- Uskon, että ottelun alku on molemminpuolista tarkkailua ainakin jonkin aikaa. Tunnustellen ja katsellen mennään, Helin sanoo.

- Meidät on arvioitu ennakkoon altavastaajan rooliin ja se kyllä sopii meille mainiosti. Paineita ei pitäisi olla, enemmän jännitettävää taitaa löytyä liigacupin voittajan pukuhuoneesta, Helin tuumii.

RoPSin avauskokoonpano on jo tiedossa, mutta sen valmentajakaksikko julkistaa vasta pelin alla.

- Palaset saatiin kohdalleen jo perjantai-iltana, kun kävimme Bondarenkon kanssa kaksituntisen palaverin pelaaja pelaajalta, Helin sanoo.

© 2008 RoPS

Luettu 473 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309