ROPSKAUPPA.FI                              
torstai, 10 huhtikuu 2008 01:26

RoPS palkkasi Philip Edeipon

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Sarjanousija RoPS on vahvistanut joukkuettaan nigerialaishyökkääjä Philip Edeipolla, kun sarjan alkuun on aikaa reilut kaksi viikkoa. RoPS ja Edeipo allekirjoittivat tätä kautta koskevan sopimuksen.

21-vuotias ja 180-senttinen Edeipo oli RoPSin testissä maaliskuun kolmessa viimeisessä liigacupin ottelussa, joista hän pelasi kaksi. Liigacupin jälkeen Edeipo lähti Kiinaan, mutta ei saanut sopimusta sinne. Mies palasi Rovaniemelle ja päätyi lopulta RoPSin tarjoukseen.

Edeipolla on tilillään kahdeksan nuorten maaottelua (U20 ja U23) Nigerian paidassa. Kotimaassaan hän on viimeksi edustanut Bayelsa United -seuraa kaudella 2005-06 tehden 30 ottelussa 18 maalia.

RoPS on päässyt sopimukseen erotetun valmentajan Tom Saintfietin kanssa.

Osapuolet sopivat keskiviikkona työsuhteen purkamisesta. Samalla RoPS ja Saintfiet haluavat oikaista erottamisen yhteydessä julkitulleita virheellisiä tietoja belgialaisvalmentajan rasismiin viittaavista työtavoista tai piirteistä. Osapuolet toteavat, ettei sopimuksen purkamisen perusteena ollut mitään rasismiin viittaavaa. Sekä Saitfiet että RoPS tuomitsevat jyrkästi kaikki rasismiin liittyvät vähäisetkin piirteet ja toimintatavat.

© 2008 RoPS

Luettu 795 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309