perjantai, 21 maaliskuu 2008 13:48

Turpeenniemelle täydet minuutit

Rovaniemen Palloseuran Janne Turpeenniemi pelasi koko ottelun, kun Suomen U19 maajoukkue kohtasi eilen Unkarin Portugalin turnauksessa. Kimmo Lipposen valmentama joukkue hävisi ottelun lopussa tulleella maalilla lukemin 1-0 (0-0), aivan kuten avauspelissä Portugalia vastaan.

Ukraina onnistui tekemään voittomaalin 82. minuutilla hieman onnekkaastikin, kun huolimattomasti laukaistu vapaapotku muutti suuntaa Janne Törmäsestä (GrIFK)  ja päätyi Suomen maaliin.

- Koko joukkue puolusti erinomaisesti läpi ottelun. Siksi epäonni Ukrainan maalissa harmittaa todella paljon, Kimmo Lipponen kertoi pelin jälkeen. Lipposen mukaan kummallakaan joukkueella ei pelissä maalipaikkoja ollut.

Majava loukkasi polvensa

RoPSin Juuso Majava aloitti ottelun vaihtopenkillä. Ottelun 50. minuutilla Majava vaihdettiin loukkaantuneen Niko Kauton (JJK) tilalle. Suomalaisleirissä harmiteltiin loukkaantumisia kun Kauton tilalle tullut Juuso Majavakin jouduttiin vaihtamaan pelistä pois polvivamman takia. Majava saattaa kuitenkin pelata lauantaina.

Torstain toisessa ottelussa Portugali rökitti Romaniaa maalein 7-1. Neljän maan turnauksen voitto ratkeaa lauantain Portugali - Ukraina -ottelussa, kun Suomi ja Romania ratkovat kolmossijan kohtalon.