ROPSKAUPPA.FI                              
torstai, 31 tammikuu 2008 10:19

RoPS vie HJK:n Ouluun liigacupin ”kotiotteluun”

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura pelaa yhden liigacupin otteluistaan Oulun uudessa Heinäpään hallissa. RoPSin vieraaksi reissaa Antti Muurisen Helsingin Jalkapalloklubi tiistaina 26. helmikuuta. Ottelu alkaa klo 18.30.

- Helsingin sijasta meidän tarvitsee matkustaa vain Ouluun. Ottelu voisi kiinnostaa lappilaisten lisäksi myös oululaiskatsojia, sillä pelaahan Mika Nurmela nyt meidän riveissä, RoPSin toimitusjohtaja Jouko Kiistala toteaa.

RoPS aikoo edelleen pelata yhden liigacupin kotiotteluistaan myös Rovaniemellä. Jo alkuperäisessä ohjelmassa RoPS-Kuopion Palloseura -ottelu oli sovittu pelattavaksi Rovaniemellä. Suunnitelma muuttui sen jälkeen kun kävi selville, että Ounashalliin ei ehditä siihen mennessä saada kaivattua keinonurmialustaa.

- Nyt suunnitelmana on pelata ko. ottelu ulkona Saarenkylän tekonurmella 1. päivä maaliskuuta. Olemme saaneet kaupungilta vihreää valoa, että kenttä puhdistetaan siihen mennessä lumesta ja mahdollinen jääkerros sulatetaan suolaliuoksella, kertoi Jouko Kiistala.

RoPS aloittaa liigacupin FC Hongan vieraana Espoossa 15. helmikuuta. Ottelu saatiin sovittua vasta viime viikolla ja se toi mutkia matkustamiseen. Menomatkan RoPS lentää, mutta paluumatka tehdään seuran bussilla, koska esimerkiksi junissa ei ollut enää tilaa Etelä-Suomen koulujen alkavien hiihtolomien takia.

Kuudesta liigacupin ottelustaan RoPS pelaa viisi muualla kuin Rovaniemellä. Oulun lisäksi RoPS kohtaa Turun Palloseuran Kupittaalla ulkokenttäottelussa 12. maaliskuuta, Tampere Unitedin halliottelussa 14.3. ja Myllykosken Pallon Pajulahden urheiluopiston lämmitettävällä keinonurmella 16.3.

Varsinaisista harjoitusotteluista RoPS on sopinut vasta yhden. Joukkue kohtaa 23. helmikuuta Ounashallissa Ykköseen valmistautuvan TP-47:n.

Kari Pyykkö
© 2008 Lapin Kansa

Luettu 737 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309