ROPSKAUPPA.FI                              
torstai, 24 tammikuu 2008 10:00

”Tätä kannatti odottaa”

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Marraskuun liiganoususta alkanut vetkuttelu RoPSin liigalisenssin osalta päättyi vihdoin keskiviikkona. RoPSin toimitusjohtaja Jouko Kiistala totesi, että nyt on vasta yksi etappi takana.

- Seuraavaksi pitää vahvistaa joukkuetta. Pelaajakartoitusta on toki voinut tehdä, mutta sopimuksia ei, kun sarjataso on ollut epäselvä. Nyt selkeä tavoite on rakentaa joukkue, jolla liigassa myös pärjätään, Kiistala raamitti.

RoPSilla on tällä hetkellä 15 sopimuspelaajaa ja tänään on luvassa uusia siirtouutisia.

Keskiviikon päätökseen Kiistala oli tyytyväinen. - Vaikka paineita on ollut, tätä kannatti odottaa. Nyt on olemassa ratkaisut, joilla eletään pitkään.

Lisenssiprosessin aikana Kiistala sanoo törmänneensä moneen sellaiseen asiaan, joihin ei ole aiemmin juuri huomiota kiinnitetty. Yksi on RoPSille mätkäisty 6000 euron sakko päävalmentajan ammattipätevyydestä. - Tulen vaatimaan liigalta kaikki poikkeuslupapäätökset valmentajista ja mahdollisista sanktioista. Tiedän, että sakoitta on jätetty monta ratkaisua. KP

© 2008 Lapin Kansa

Luettu 496 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309