ROPSKAUPPA.FI                              
tiistai, 11 joulukuu 2007 09:19

Vahvistukset jäissä, kunnes sarjataso on selvillä

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

RoPSin pelaajaneuvottelut ovat tässä vaiheessa jäissä, sillä joukkueen sarjatasosta ei ole varmuutta.

Klikkaa!

- Tarkoituksena on hankkia 5-6 vahvistusta joukkueeseen ja mieluiten kotimaisia pelaajia, RoPSin puheenjohtaja Risto Niva kertoo.

- Neuvotteluissa ei voida edetä, ennen kuin tiedetään mitä sarjaa pelataan.

- Eivät kotimaiset liigatason pelaajat halua pelata Ykköstä Rovaniemellä.

Mikäli Palloliitto ei myönnä RoPSille liigalisenssiä tulevalle kaudelle on epätodennäköistä, että joukkueen pelaaminen liigassa olisi mahdollista ennen kuin keskuskentän remontti on valmistunut.

Kaupungin nykyisen suunnitelman mukaisesti remontti olisi valmis vuonna 2010, mikäli kentälle löytyy rahoitus. Kunnostuksen on arvioitu maksavan 3,6 miljoonaa euroa, josta puolet tulisi kaupungilta ja puolet yksityiseltä puolelta. Kaupungin tämän hetkisen taloustilanteen huomioiden 1,8 miljoonan euron satsaus tuntuu kovalta summalta. Myöskään yksityisten rahoittajien löytyminen ei ole itsestäänselvää.

RoPS pelasi Ykkösessä viime kaudella 400 000 euron budjetilla. Seurassa pohditaan varmasti miten paljon joukkueeseen voidaan panostaa, jos liigajoukkuetta aletaankin rakentaa vasta kahden vuoden päähän.

Jalkapalloliigan ensi kesän otteluohjelma julkistetaan tänään ja ainakin tammikuulle asti siinä on mukana myös Rovaniemen Palloseura.

Miia Vatka
© 2007 Lapin Kansa

 

Luettu 479 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309