tiistai, 11 joulukuu 2007 09:19

Vahvistukset jäissä, kunnes sarjataso on selvillä

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

RoPSin pelaajaneuvottelut ovat tässä vaiheessa jäissä, sillä joukkueen sarjatasosta ei ole varmuutta.

Klikkaa!

- Tarkoituksena on hankkia 5-6 vahvistusta joukkueeseen ja mieluiten kotimaisia pelaajia, RoPSin puheenjohtaja Risto Niva kertoo.

- Neuvotteluissa ei voida edetä, ennen kuin tiedetään mitä sarjaa pelataan.

- Eivät kotimaiset liigatason pelaajat halua pelata Ykköstä Rovaniemellä.

Mikäli Palloliitto ei myönnä RoPSille liigalisenssiä tulevalle kaudelle on epätodennäköistä, että joukkueen pelaaminen liigassa olisi mahdollista ennen kuin keskuskentän remontti on valmistunut.

Kaupungin nykyisen suunnitelman mukaisesti remontti olisi valmis vuonna 2010, mikäli kentälle löytyy rahoitus. Kunnostuksen on arvioitu maksavan 3,6 miljoonaa euroa, josta puolet tulisi kaupungilta ja puolet yksityiseltä puolelta. Kaupungin tämän hetkisen taloustilanteen huomioiden 1,8 miljoonan euron satsaus tuntuu kovalta summalta. Myöskään yksityisten rahoittajien löytyminen ei ole itsestäänselvää.

RoPS pelasi Ykkösessä viime kaudella 400 000 euron budjetilla. Seurassa pohditaan varmasti miten paljon joukkueeseen voidaan panostaa, jos liigajoukkuetta aletaankin rakentaa vasta kahden vuoden päähän.

Jalkapalloliigan ensi kesän otteluohjelma julkistetaan tänään ja ainakin tammikuulle asti siinä on mukana myös Rovaniemen Palloseura.

Miia Vatka
© 2007 Lapin Kansa

 

Luettu 360 kertaa