ROPSKAUPPA.FI                              
tiistai, 06 marraskuu 2007 11:24

Liigakarsinta Viikingit - RoPS siirtyy Töölön Pallokentälle

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Keskiviikkona pelattavaa jalkapallon liigakarsinnan 2. osaottelua FC Viikingit - Rovaniemen Palloseura ei pelata Vuosaaren Heteniityn kentällä. Luonnonnurmikenttä on jäässä, eikä kentän alla ole lämmitysputkia.

Uusi ottelupaikka on perinteikäs Töölän Pallokenttä, joka sijaitsee Finnair stadionin vieressä. Vuonna 1915 avattu "Bollis" on nykyään neljän kentän alue, joissa kaikissa on lämmitysputket alla. Liigakarsintaottelu pelataan luonnonnurmikentällä klo 18.30. Varakentäksi on ilmoitettu Oulunkylän pari vuotta vanha tekonurmikenttä. Lopullinen vahvistus pelikentästä saadaan tänään.

Töölön Pallokenttä on RoPSille tuttu pelialusta muutaman viikon takaa, jolloin joukkue kävi voittamassa Ykkösen toiseksi viimeisellä kierroksella Atlantiksen 2-1. Tuon ottelun erikoisuus oli maalivahti Kalle Rönkön laukoma maali.

Vaikka Rovaniemellä oli maanantaina vähemmän pakkasta kuin Helsingissä, RoPS harjoitteli Lapin urheiluopiston suojissa. Joukkue voitti ensimmäisen liigakarsintaottelun lauantaina keskuskentällä Antti Peuran maalilla 1-0, joten liiganousuun on jälleen kaikki eväät. RoPSille riittää Helsingissä jopa maalin tappiokin jos joukkue pystyy tekemään vierasmaalin. Tasapelillä liiganousu olisi selviö.

Viikingit menetti Rovaniemen ottelussa muutaman pelaajan sairaslistalle, mutta keskiviikko näyttää ovatko kolhut pitempiaikaisia. RoPS saa Helsingin otteluun pelikiellosta kolme uutta pelaajaa. (KP)

© 2007 Lapin Kansa

Luettu 1141 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309