tiistai, 06 marraskuu 2007 11:24

Liigakarsinta Viikingit - RoPS siirtyy Töölön Pallokentälle

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Keskiviikkona pelattavaa jalkapallon liigakarsinnan 2. osaottelua FC Viikingit - Rovaniemen Palloseura ei pelata Vuosaaren Heteniityn kentällä. Luonnonnurmikenttä on jäässä, eikä kentän alla ole lämmitysputkia.

Uusi ottelupaikka on perinteikäs Töölän Pallokenttä, joka sijaitsee Finnair stadionin vieressä. Vuonna 1915 avattu "Bollis" on nykyään neljän kentän alue, joissa kaikissa on lämmitysputket alla. Liigakarsintaottelu pelataan luonnonnurmikentällä klo 18.30. Varakentäksi on ilmoitettu Oulunkylän pari vuotta vanha tekonurmikenttä. Lopullinen vahvistus pelikentästä saadaan tänään.

Töölön Pallokenttä on RoPSille tuttu pelialusta muutaman viikon takaa, jolloin joukkue kävi voittamassa Ykkösen toiseksi viimeisellä kierroksella Atlantiksen 2-1. Tuon ottelun erikoisuus oli maalivahti Kalle Rönkön laukoma maali.

Vaikka Rovaniemellä oli maanantaina vähemmän pakkasta kuin Helsingissä, RoPS harjoitteli Lapin urheiluopiston suojissa. Joukkue voitti ensimmäisen liigakarsintaottelun lauantaina keskuskentällä Antti Peuran maalilla 1-0, joten liiganousuun on jälleen kaikki eväät. RoPSille riittää Helsingissä jopa maalin tappiokin jos joukkue pystyy tekemään vierasmaalin. Tasapelillä liiganousu olisi selviö.

Viikingit menetti Rovaniemen ottelussa muutaman pelaajan sairaslistalle, mutta keskiviikko näyttää ovatko kolhut pitempiaikaisia. RoPS saa Helsingin otteluun pelikiellosta kolme uutta pelaajaa. (KP)

© 2007 Lapin Kansa

Luettu 1024 kertaa