ROPSKAUPPA.FI                              
keskiviikko, 29 elokuu 2007 11:23

RoPS kevensi miehistöään Burklolla ja Aydemirillä

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura kevensi tiistaina Ykkösen miehistöään. Testissä ollut Hollannin ja Turkin passit omaava 21-vuotias maalivahtikokelas Iskender Aydemir ei saanut sopimusta RoPSiin ja samalla päättyi myös amerikkalaispuolustaja Jon Burklon pesti napapiirillä.

Klikkaa!

- Aydemir ei ollut mitat täyttävä kaveri meille. Hän oli hyvä jalalla, mutta tositilanteessa emme päässeet häntä testaamaan, manageri Jouko Kiistala totesi.

Juuri sarjan kynnyksellä RoPSiin siirtyneen Burklon kohtalona oli pelata lähinnä jämäminuutteja vaihtomiehenä. Amerikkalaisen uusi osoite on Ykkösen Jippo Joensuussa.

RoPS jatkaa tiiviisti toisen maalivahdin hakua ja Kiistalan mukaan joukkue täydentyy mahdollisesti muiltakin osin. Siirtoikkuna sulkeutuu ensi perjantaina 31.8. (KP)

© 2007 Lapin Kansa

Luettu 966 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309